Ajankohtaista

09.08.2017

Tiedote 9.8.2017: Arman Alizad sytyttää Keuken syyskauden!


Tiedote 9.8.2017

Arman Alizad sytyttää Keuken syyskauden

YRITTÄJÄ, MUISTA AINA UNELMOIDA!

Asioihin voi vaikuttaa, kun vain itse haluaa. Omia unelmia kannattaa seurata ja omat ideat kannattaa toteuttaa. Näin vakuuttaa puhuttelevista tv-dokumenteistaan tuttu Arman Alizad. Hän avaa Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n (Keuke) tapahtumarikkaan syksyn Järvenpää-talossa 15. elokuuta pidettävässä tilaisuudessa.

Huippusuosittu Arman on karismaattinen, eläytyvä ja ajatuksia herättävä. Kohtaamiset erilaisten kulttuurien ja ihmiskohtaloiden kanssa luovat pohjan hänen luennoilleen, jotka käsittelevät unelmien tavoittelua, oman tien löytämistä, työntekoa ja yrittämistä.

– Järjestämme vuosittain noin 15 tilaisuutta eri puolilla toimialuettamme. Haluamme saada yrittäjät ja yrityksen avainhenkilöt innostumaan yritystoiminnan kehittämisestä ja potentiaalisten ideoiden saattamisesta maailmalle. Tärkeintä on uskaltaa ideoida ja uskoa omaan juttuunsa, kertoo Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

Muita syksyn tulevia tapahtumia ovat muun muassa Keuken Joka yrittäjän talouskoulu sekä Päivittämällä paranee -iltakoulu, joka tarjoaa nopeita ideoita ja työkaluja yrityksen nopeaan kehittämiseen. Syksyn aikana myös verkostoidutaan Keuken suosituilla Yritystreffeillä.

VAIN KASVU ON TULEVAISUUTTA

Keuken kärkiteemana on ollut jo muutaman vuoden ajan kasvu, johon yrittäjille on tarjottu monia eri näkökulmia. Syksyllä järjestettävät tapahtumat kannustavat yrittäjiä kasvattamaan omaa liiketoimintaansa kehityskelpoisten ideoiden kautta. Tarkoituksena on saada yrittäjät viemään potentiaalisia ideoita ja visioita eteenpäin.

– Vuoden alussa käynnistynyt Valtaus on palvelu kasvunnälkäisille yrityksille, jotka tekevät miljoonaluokan liikevaihtoa. Yritykset rakentavat oman kasvusuunnitelman, saavat valmennusta kasvun tueksi sekä yrityskehittäjän sparraamaan ja vauhdittamaan kasvua. Yrittäjistä muodostetaan myös tiimejä eri teemojen ympärille, jotka toimivat osaltaan kasvun vauhdittajina ja osaamisen syventäjinä. Mukana on tällä hetkellä 14 yritystä ja syksyllä kasataan uusi 15 yrityksen ryhmä, Pekkarinen kertoo.

Keuke tukee yrittäjiä talouden hallinnassa, verkostojen luomisessa sekä uusien aluevaltausten tekemisessä. Kasvua tavoitteleville yrityksille tarjotaan vauhtia liiketoiminnan pyörittämiseen sekä toimivia työkaluja uusien kohderyhmien tavoittamiseksi.


– Kasvu ei ole vain isojen yritysten asia, vaan se kuuluu kaikille. Heti syyskuun alussa alkaa Buustia Bisnekseen -valmennusohjelma, joka auttaa lisämyynnin tekemisessä ja uusien asiakkaiden hankinnassa. Tämä sopii kaikille, jotka haluavat uutta vauhtia yrityksen pyörittämiseen.

– Toimialueemme yrityksissä on valtavasti potentiaalia kasvaa ja kehittyä. Meidän tehtävämme on tavoittaa nämä potentiaaliset yrittäjät ja rohkaista heitä tavoittelemaan unelmiaan.

Arman Alizad Keuken järjestämässä tilaisuudessa 15.8. klo 18–20 Järvenpää-talon Sibelius-salissa. Ilmoittautumiset www.keuke.fi.

 

Lisätietoa: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213. www.keuke.fi. Keskustelut sosiaalisissa medioissa (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn) #Keuke


 
 
 

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle

 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy login Synergia Foxy