NEUVONTAPALVELUT

Monta tapaa asioida ja saada palvelua. Valitse sinulle sopivin tapa.

HENKILÖKOHTAINEN TAPAAMINEN

Voit varata ajan henkilökohtaiseen tapaamimiseen toimistollemme. Tulemme mielellämme myös tapaamaan sinua yrityksesi tiloihin.

PUHELINNEUVONTA

Nopeissa asioissa voimme opastaa myös puhelimessa. Ennen tapaamista on hyvä käydä puhelimessa läpi odotukset ja tarvittavat alkuvalmistelut. Voimme pyytää sinua ottamaan mukaan esimerksiks liiketoimintasuunnitelman, markkinointisuunnitelman tai laskelmia.

SÄHKÖISET NEUVONTAPALVELUT

Yritystulkista löydät yrittämiseen liittyvän perustieto ajantasaisena ja paikallisesti tuotettuna. Yritystulkista löydät oppaat, työkirjat ja laskentaohjelmat sekä kattavanlomakkeiston (laskupohjat, matkalaskupohjan, sopimuspohjat jne.) yrittäjän arjen avuksi. 

KOULUTUS- JA INFOTAPAHTUMAT

Järjestämme vuoden aikana useita info- ja koulutustapahtumia yrittämisen ajankohtaisista aiheista. Tapahtumamme ovat pääsääntöisesti ilmaisia ja niihin voi ilmoittautua kaikki toiminta-alueemme yritykset ja yrittäjät.

KLINIKAT

Klinikalla pääsee pintaa syvemmälle. Järjestämme infotilaisuuksiin ja muihin teemavalmennuksiin liittyen erityisiä klinikoita, joissa pääset pohtimaan asioita asiantuntijoiden kanssa. Klinikat liittyvät esim. markkinointiin, vientiin tai omistajanvaihdoksiin.

 
 
 

OTA YHTEYTTÄ

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 


Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle

 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy login Synergia Foxy