Artikkelit

03.01.2022

Tuottavaa työtä ilman turhaa kiirettä

Kiire ja stressi ovat ikävä kumppaneita. Yrityskehittäjä Minna Lojander kertoo, miten aikaa voi hallita paremmin ja siten saada työ tuottavaksi ilman uupumista.

Lue lisää


01.12.2021

Vahva yritys mukautuu ja muuttaa markkinat

Mitä useammalla jalalla yritys seisoo, sitä paremmin se pärjää muuttuvassa toimintaympäristössä. Olemme nähneet, että liiketoiminnalta voi mennä edellytykset toimia yhdessä yössä. Yrityksen valmiutta selvitä kriiseistä ja nopeista muutoksista voi vahvistaa monella tavalla. Aktiivinen kehittämistyö kannattaa aloittaa heti.

Lue lisää


01.11.2021

Yrittäjän paras kehittäjäkaveri

Liiketoiminnan kehittäminen on menestyvän yrityksen ykkösasioita. Se ei välttämättä tarkoita yksinomaan kasvua numeroina, vaan kehittäminen on palvelujen, tuotteiden ja markkinoinnin jatkuvaa hiomista niin, että ne vastaavat paremmin asiakkaiden odotuksia.

Lue lisää


01.10.2021

RAKENTAMINEN TARKOITTAA VETOVOIMAA

Keuken toimialueella rakennettiin vuonna 2019 yhteensä 2 505 uutta asuntoa. Valmistuneiden asuntojen lukumäärä 1000 asukasta kohti oli 12,81. Koko maan vastaava luku on 7,61.

Lue lisää


01.09.2021

Kasvata verkostoa, tule tutuksi, tee myyntiä

Yrittäjänä minun ei tarvitse olla aktiivinen Linkedinissä, koska en ole etsimässä töitä. Kuulostaako tutulta? Advanced B2B Kasvumarkkinointitoimiston myyntijohtaja Samuli Salosen mukaan Linkedin on paljon muutakin kuin työnhakukanava. Nyt hän kertoo, miten Linkediniä voi hyödyntää myynnin edistämisessä.

Lue lisää


01.08.2021

Suunnitelmallisuus on uuden yrittäjän tuki

Klinikalla Keuken asiantuntijat vastaavat yrittäjien perusarjessa askarruttaviin kysymyksiin. Uusia yrityksiä on syntynyt viimeisen vuoden aikana ennätyksellisen paljon. Yrityskehittäjä Ari Ainola kertoo, mihin asioihin tuoreiden yrittäjien kannattaa panostaa ja miten yritystoiminnan saa vauhtiin.

Lue lisää


01.07.2021

Kesällä on aikaa kehittää

Kesällä monissa yrityksissä vauhti hidastuu, kun asiakkaat ja työntekijät lomailevat. Se tarkoittaa, että suunnittelulle jää enemmän aikaa. Käytä aika hyödyksi ja valmistaudu syksyn ja talven kiireisiin.
Kaikesta ei kuitenkaan tarvitse selvitä yksin, sillä me Keukella autamme mielellämme sinua. Olemme avoinna koko kesän. Ota yhteyttä ja kehitetään yhdessä yrityksesi uudelle tasolle!

Lue lisää


01.06.2021

Omistajanvaihdosprosessi kannattaa aloittaa nyt!

Klinikalla Keuken asiantuntijat vastaavat yrittäjien perusarjessa askarruttaviin kysymyksiin. Yritysten omistajanvaihdokset ovat nyt hyvinkin ajankohtaisia, kun suuri osa nykyisistä yrittäjistä on eläköitymässä. Yrityskehittäjä Marianne Ahvenranta kertoo, mitä tarvitaan onnistuneeseen omistajanvaihdokseen.

Lue lisää


01.05.2021

Kasvava keskinen Uusimaa

Uusia yrityksiä, tilaa, osaamista, pöhinää, verkostoja ja monenlaista imua. Siinä monta hyvää syytä sijoittua Keski-Uudenmaan alueelle. Hyvien sijoittumispalvelujen lisäksi Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan kuntia yhdistää yhteinen kehittämisyhtiö Keuke, joka omalla osaamisella lisää alueen yritysten elinvoimaa ja kasvua.

Lue lisää


01.04.2021

Data on uusi höyrykone

Uuden ajan slogan kuuluu, että valta on sillä, jolla on dataa. Tieto on siis kultaa, mutta vain sille, joka osaa myös hyödyntää tietoa omassa liiketoiminnassaan ja toiminnan suunnittelussa. Keuke tarjoaa oman alueensa yrityksille ja kuntien päättäjille tietoa elinvoimasta.

Lue lisää


 
 
 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

26.01.2022
klo 08:30

KUTSU: keuken aamukoulu- Tuloksellinen markkinointi huutaa sisältöä

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

› Näytä kartalla

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

ONLINE-AJANVARAUS

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor