Artikkelit

05.12.2018

Tunnetko asiakkaasi?

Hyvä ja tavoitteellinen tapa aloittaa markkinoinnin suunnittelu on tehdä analyysi nykyisistä asiakkaistasi. Autamme sinua tässä sekä kaikissa markkinoinnin suunnitteluun liittyvissä asioissa. Saat meiltä käyttöösi myös sinun yrityksellesi sopivia pohjia markkinoinnin suunnittelun tueksi.

Lue lisää


07.11.2018

Erottuuko sinun tuotteesi kilpailijoista?

Tuotekehitys on tärkeä osa liiketoiminnan kehittämistä. Erottuuko sinun tuotteesi kilpailijoista? Tai ovatko tuotteesi sitä, mitä asiakas haluaa? Katso video ja lähde kehitysmatkalle yhdessä Keuken asiantuntijoiden kanssa.

Lue lisää


08.10.2018

Keskitynkö olennaiseen? Teenkö oikeita asioita?

Me Keukessa autamme sinua kirkastamaan liiketoimintasuunnitelmasi ja autamme sinua löytämään punaisen langan kaikkien rönsyjen keskeltä.

Lue lisää


11.09.2018

Mihin yrityksesi on menossa?

Tiedätkö minne yrityksesi on menossa vai tuntuuko siltä, että harhailet sokeana pimeässä? Onko sinun yritykselläsi liiketoimintakartta ja strategia sen toteuttamiseen? Yrityksen tarkoitus, tavoitteet ja toiminta konkretisoituvat liiketoimintakartassa, joten on tärkeää, että sitä päivitetään säännöllisesti.

Lue lisää


01.08.2018

Sisältö on markkinoinnin uusi musta

Sisältömarkkinointi on kuumaa ja trendikästä, mutta mitä se oikein tarkoittaa ja mikä sen merkitys on? Yksinkertaisesti se on asiakkaan auttamista, lisäarvon tuottamista sekä samalla myös oman myynnin kasvattamista.

Lue lisää


04.07.2018

Vaikka kuu taivaalta – fiksusti!

On tavoitteita ja sitten on fiksuja tavoitteita. Niiden välillä on vissi ero. Tavoitteet tulee harvemmin saavutettua, mutta fiksuilla tavoitteilla pääset maaliin asti.

Lue lisää


04.06.2018

Markkinointi lähtee asiakkaasta

Kärjistetysti kaikki se mitä yrityksesi tekee ja on tekemättä, on markkinointia. Mutta kun markkinointia suunnitellaan, on hyvä lähteä liikkeelle asiakkaasta. Tiedätkö, ketkä ovat nyt asiakkaitasi? Tiedätkö, mikä on kunkin asiakkaan merkitys yrityksellesi? Entä oletko miettinyt, millaisia uusia asiakkaita tarvitsisit?

Lue lisää


02.05.2018

Näin suunnittelen ja seuraan yritykseni taloutta

Yrityksen taloudellinen tilanne kulminoituu kolmeen peruskysymykseen. Tekeekö yritys riittävää tulosta? Riittävätkö rahat aina ja onko yrityksen pääomarakenne terve? Sen lisäksi sinun on tärkeää tuntea yrityksesi talouden perusasiat, jotta voit johtaa ja suunnitella yrityksesi toimintaa hyvin ja oikea-aikaisesti. Keskity olennaiseen – vain muutama talousasia ratkaisee menestyksen.

Lue lisää


05.04.2018

Hyvästä paremmaksi, kahdesta kolmeksi

Kun vielä muutamia kymmeniä vuosia sitten yritystä johdettiin isältä pojalle samalla liikeidealla, nyt yhden palvelun ja tuotteen elinkaari on kärjistetysti maksimissaan seitsemän vuotta. Vanha hyvä tuote ja joskus hyväksi todettu tapa toimia eivät pelitä muuttuneessa maailmassa, eivätkä ne kelpaa uuden sukupolven asiakkaille. Tuotteita ja palveluita on siis kehitettävä, se on tuotekehitystä.

Tuotekehitys on tärkeä osa liiketoiminnan kehittämistä. Se pitää yrityksen elinvoimaisena ja kilpailukykyisenä. Tuotekehitys voi olla kokonaan uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämistä tai vanhojen modifiointia.

Lue lisää


07.03.2018

Punaisen langan metsästys

Onko sinun yritykselläsi liiketoimintasuunnitelma? Jos on, niin onko se päivitetty ja milloin? Yritysten perusarjessa punainen lanka saattaa helposti hukkua. On aika päivittää liiketoimintasuunnitelma ja kirkastaa liikeidea – tästä alkaa punaisen langan metsästys!

Lue lisää


14.02.2018

Iso D tulee, ota koppi!

Digitaalisuudesta puhutaan koko ajan. Puhutaan murroksesta, puhutaan vallankumouksesta, puhutaan digiloikasta. Mutta mitä se tarkoittaa liiketoiminnan näkökulmasta, mitä asiakkaan näkökulmasta? Digitaalisuus on varmasti suuri mahdollisuus, mutta voiko se kääntyä myös uhaksi?

Lue lisää


 
 
 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

21.09.2021
klo 17:00

Game of ideas III - Yritysideakilpailu (haku 2.8. asti)

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

› Näytä kartalla

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

ONLINE-AJANVARAUS

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor