Sisältöön »
 

Artikkelit

01.07.2019

Meidän jengi

Koulutukset

Koulutuksista on hyvä sopia vuositasolla. Monella toimialalla on lain edellyttämiä pakollisia koulutuksia, mutta niiden ohella on hyvä olla myös mahdollisuus vapaaehtoisiin koulutuksiin. Sovi henkilöstön kanssa koulutuksille raamit – kuinka monta päivää vuodessa niihin käytetään ja millaiset koulutukset ovat suositeltavia. Kuuntele henkilöstön tarpeita ja toiveita, mutta pidä kuitenkin yrityksen osaamisen tavoite kirkkaana kaikkien mielessä. Sopikaa myös, että koulutuksista saatu oppi tulee jaetuksi koko työporukalle.


Työhyvinvointi

Hyvinvointi on monen asian summa. Työnantajana olet velvollinen tarjoamaan turvallisen ja viihtyisän työympäristön ja parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet. Tämän lisäksi voit kannustaa työntekijöitä huolehtimaan omasta jaksamisesta ja terveydestä tarjoamalla liikuntaseteleitä tai järjestämällä yhteisiä jumppahetkiä. Työhyvinvointiin kuuluu olennaisesti työpaikan henki ja se, miten motivoituneita työntekijät ovat. Onhan kaikilla selvillä yrityksen yhteiset arvot, merkitys ja suunta?


Kehityskeskustelut

Avoin keskustelukulttuuri on kaiken A ja O. Muista antaa joka päivä palautetta ja ole läsnä silloin kun sinulle puhutaan. Tämän lisäksi on hyvä istua kerran vuodessa alas ja keskustella kaikessa rauhassa. Kehityskeskustelut eivät saa olla pelkkä muodollisuus, vaan se on mahdollisuus päivittää ajatukset ja toiveet yhteisiksi tavoitteiksi ja päämääriksi.


Muistamiset ja meidän jutut

Pienet eleet ja huomionosoitukset muistetaan parhaiten. Tarjotaanko teidän työpaikalla kakkua, kun saatte ison kaupan? Jossain työpaikoilla juhlitaan myös mokia, sillä yhdessä avoimesti läpikäytynä niistä opitaan kaikista parhaiten. Mieti teidän jengille omat jutut, ne joista te innostutte ja jotka tekevät teistä erityisen.

 
 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

14.05.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken tekoälyilta: Järkipuhetta ja keinoja hyötyä tekoälystä

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori