Sisältöön »
 

Artikkelit

01.07.2021

Kesällä on aikaa kehittää

Digistä vauhtia myyntiin! 

Sosiaalinen media, hakukoneoptimointi ja Google Ads -mainonta. Digimarkkinointi on tullut vauhdilla osaksi yritysten toimintaa, eikä tulevina vuosina paineta jarrua. Nyt jos koskaan onkin hyvä aika ottaa digimarkkinointi haltuun, parantaa yrityksen näkyvyyttä ja tavoittaa uusia asiakkaita. Keuken Digimarkkinointiklinikat tarjoavat sinulle laajan kattauksen digin tarjoamista mahdollisuuksista ja opastavat sinut sähköisen markkinoinnin maailmaan. Hyppää linjoille ja vauhditetaan yhdessä myyntiäsi! 

Digimarkkinointiklinikat:

  1. Mikä ihmeen digimarkkinointi? Eli digimarkkinointi pähkinänkuoressa.
  2. Somen ABC. Sinulle, joka olet somessa ihan alussa.
  3. Some haltuun! Analyysia omista somekanavista ja opastus somen tehokkaaseen hyödyntämiseen.
  4. Uusia asiakkaita maksetulla mainonnalla
  5. Verkkosivujen hakukoneoptimoinnin perusteet
  6. Avainsanalistauksen laatiminen
  7. Analyysi omista verkkosivuista ja parannusehdotukset

Kysy lisää ja varaa oma aikasi: heini.kettunen (at) keuke.fi, 050 549 5654



Kaikki irti kirjanpidosta

Tuloksellisuus edellyttää säännöllistä mittaamista. Yrityksen tilinpäätöksestä kannattaa ottaa kaikki hyöty irti, sillä se tarjoaa hyvän mahdollisuuden liiketoiminnan kehittämiseen.

Erilaisten mittareiden avulla voit esimerkiksi miettiä, minne yrityksesi on matkalla. Tai mitkä ovat yrityksen heikkouksia ja vahvuuksia? Jokaisella toimialalla on omat tärkeä mittarinsa. Siksi on hyvä määrittää itselleen luvut, joita haluaa tarkastella.

Tilinpäätöksen tunnusluvut paljastavat tietoa usean vuoden ajalta. Näin hitaasti etenevät muutokset eivät pääse yllättämään arkisten asioiden rullatessa. Lukujen avulla pystyt kehittämään yrityksesi toimintaa entistä kannattavammaksi, eikä päätöksiä tarvitse tehdä fiilispohjalta.

Sovi aika maksuttomaan tapaamiseen ja analysoidaan yhdessä tilinpäätöksen luvut. 

keuke (at) keuke.fi, puhelin 050 341 3210.



Aika omistajanvaihdokselle? 

Oletko harkinnut yrityksesi myymistä? Tai ehkä sellaisen ostamista? Ehkä olet jäämässä eläkkeelle, ja haluaisit siirtää perheyrityksen jo seuraavalle sukupolvelle? Vai kuulutko juuri tuohon seuraavaan sukupolveen, joka on hyppäämässä puikkoihin?
 
 Suomessa kymmenillä tuhansilla yrityksillä on lähivuosina edessään omistajanvaihdos. Elinkeinoelämän kannalta on tärkeää, että mahdollisimman moneen elinkelpoiseen yritykseen löytyy jatkaja tai ostaja. Tiesitkö, että voit helpottaa prosessin sujuvuutta esimerkiksi ajantasaisen liiketoimintasuunnitelman, taloustietojen ja budjetin avulla?

Me Keukelle neuvomme omistajanvaihdosta tekeviä tai sitä suunnittelevia yrityksiä. Neuvontaa saavat yritystoimintaa myyvät, ostavat sekä yhtä lailla perheyrityksen johdosta luopuvat kuin jatkajat. Autamme sinua omistajanvaihdosprosessin vaiheiden suunnittelussa, lukujen tulkitsemisessa ja tahtotilojen ja vaihtoehtojen selvittämisessä.

Tarvitsetko apua omistajanvaihdokseen? Lue lisää osoitteesta KEUKE.FI ja ota yhteyttä! 

keuke (at) keuke.fi, puhelin 050 341 3210.

 
 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori