Sisältöön »
 

Artikkelit

01.11.2021

Yrittäjän paras kehittäjäkaveri

Jos tarvitset apua hinnoitteluun ja paremman tuloksen tekemiseen, kenen puoleen käännyt? Jos sinulla on uusi yritysidea tai innovaatio, jota haluaisit lähteä viemään eteenpäin, kuka selvittää sinulle mahdolliset rahoittajat? 

– Me olemme tehneet tämän helposti yrittäjille ja yrityksille. Ei tarvita kuin yksi sähköposti tai puhelu Keukeen ja asiat lähtevät rullaamaan eteenpäin. Meillä on 12 omaa asiantuntijaa, jotka sparraavat ja auttavat, ja sen lisäksi ympärillämme on laaja verkosto kasvun kumppaneita, kertoo Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen. 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) on seitsemän kunnan omistama kehittämisyhtiö, jonka tehtävänä on mahdollistaa paikallisten yritysten kasvu ja elinvoimaisuus.  Keuke palvelee Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan alueen yrityksiä. 

– Usein asiakkaat osaavat kertoa hyvinkin tarkkaan, mihin asiaan he kaipaavat neuvoja. Esimerkiksi myyntiin ja markkinointiin kaivataan toimivia käytäntöjä ja työkaluja. Toisinaan asiakkaalla on vain tavoite tehdä esimerkiksi parempaa tulosta, mutta ei tiedä, mitä pitäisi tehdä ja mistä lähteä liikkeelle. 

Konkretiaa kehittämiseen

Kun asiakas tulee Keuken juttusille, yhteistyö aloitetaan usein liiketoiminnan arvioinnilla. Sen avulla löydetään yrityksestä konkreettiset kehittämiskohteet. 

– Paremman tuloksen tekeminen koostuu monesta asiasta. Siihen vaikuttaa markkinointi, myynti, asiakastuntemus, hinnoittelu, erikoistuminen, varastonhallinta, asiakaspalvelu, saavutettavuus, kilpailutilanne ja kaikki yrityksen prosessit. Liiketoiminnan arvioinnilla pääsemme niihin asioihin kiinni, joissa on selkeästi kehitettävää, Elina Pekkarinen kuvailee. 

– Kehittäminen sanana on hyvin epämääräinen ja monesti yrittäjän voi olla vaikea hahmottaa, missä kaikissa asioissa Keuke voi auttaa. Asiakaspalautteemme mukaan pelkästään ulkopuolisen asiantuntijan näkökulma auttaa yrittäjää näkemään oman yrityksen kehittämiskohteet. 

Keuken perusneuvontapalvelut ovat yrittäjille maksuttomia. 

– Tässä tulee vinkki, josta kannattaa ottaa vaari. Mikä tahansa asia tai kysymys sinulla onkaan yritykseesi liittyen, soita tai meilaa meille. Jos emme itse osaa auttaa tai tiedämme, että joku muu tietää asiasta enemmän, ohjaamme verkostossamme eteenpäin. Mutta me hoidamme! 

Miten voisimme auttaa sinua? Lue lisää keuke.fi, laita postia keuke @ keuke.fi tai soita 050 341 3210.

 
 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori