Sisältöön »
 

Ukrainan tilanne ja taloudelliset Venäjä-Pakotteet

Miten sotatoimista johtuvat taloudelliset pakotteet vaikuttavat yrityksiin? Mitä tapahtuu maksuliikenteelle Venäjän suuntaan? Mitkä ovat kriisin välilliset vaikutukset hintoihin ja raaka-aineiden saatavuuteen?

Keuke auttaa ja neuvoo kysymystesi kanssa. Autamme oikean tiedon saamisessa ja rahoituksen hakemisessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika soittamalla 050 341 3210 tai tämän sivun alaosasta löytyvästä online-ajanvarauksesta.

Monet tahot ylläpitävät ajankohtaista seurantaa Ukrainan ja Venäjän tilanteesta ja niiden vaikutuksista suomalaisiin yrityksiin. Olemme koonneet oikeaan reunaan linkkejä, joista näitä ajankohtaisia linkkejä löytyy.

Elinkeinoelämän keskusliiton webinaarit ja tallenteet pakotteista

Elinkeinoelämän keskusliitto järjestää webinaareja Venäjä-pakotteista. Webinaarit voi katsoa jälkeenpäin myös tallenteina.

Suomalais-Venäläinen kauppakamari päivittää tietoja sotatoimien talousvaikutuksista

Mitä sotatoimet ja talouspakotteet tarkoittavat Venäjälle toimiville yrityksille, Venäjän kanssa kauppaa tekeville sekä venäläisille yrityksille.


Kriisineuvonta

Nopeita neuvoja nopeisiin tilanteisiin

Onko sinulla ongelmia yrityksen kassan ja lainojen maksun kanssa? Pitäisikö aloittaa nopeat lomautukset? Miten selvitä kriisistä mahdollisimman joustavasti? 

Koronavirusepidemia ja Ukrainan sota ovat aiheuttaneet valtavia menetyksiä osalle yrityksistä. Tarjoamme nopeaa apuamme talous-, rahoitus- ja henkilöstökysymyksissä. Voit itse varata sopivan ajan verkkokalenteristamme.

Älä jää ongelmien ja kysymysten kanssa yksin vaan ota rohkeasti yhteyttä, soittamalla numeroon 050 341 3210 tai lähettämällä sähköpostia keuke @keuke.fi

 
 
 

Ajankohtaisia linkkejä sotatoimien vaikutuksiin

Ajankohtaisia linkkejä koronakriisistä selviytymiseen

Olemme koonneet tälle sivulle myös aiheeseen liittyviä hyödyllisiä linkkejä:

Ajankohtainen tilanneseuranta ja viranomaistiedotus

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori