Sisältöön »
 

Tapahtumat

KUTSU: Sujuvan työn aamukahvit 6.5.2020

06.05.2020 klo 08:30 – klo 10:30

KUTSU: Sujuvan työn aamukahvit 6.5.2020

Sujuvan työn aamukahvit

ÄLÄ SÄHLÄÄ ETÄNÄ

  • Aika: Keskiviikkona 6.5. klo 8.30-10.30
  • Paikka: Etäyhteyden välityksellä

Koko kansakunta on tehnyt valtavan loikan digi- ja etätyötaidoissa. Välineet alkavat olla suurin piirtein hallussa, mutta miten työ sujuu kokonaisuudessaan? Tämä rennon rivakalla otteella etenevä aamukahvitilaisuus pureutuu etätyöskentelyn ja etätapaamisten sujuvuuteen. Miten pidät yllä keskittymiskykyä ja pistät asiat tärkeysjärjestykseen? Miten työtä kannattaa rytmittää ja miten keskeytykset hanskataan?  Miten tehdään yhteistyötä etänä yhteishenkeä unohtamatta?

Aamukahvitilaisuus etenee keskustellen ja ilman kalvoja. Mukana on innostavia haastateltavia eri yrityksistä, joissa etätyö on otettu hyvin haltuun sekä ajatusten vaihtoa toisten osallistujien kanssa pienryhmissä. Tilaisuuden vetävät vastikään Great Place To Work - palkinnon pienyritysten sarjassa voittaneen Aava & Bangin Satu Vainio ja Hanne-Mari Miskala. He myös kertovat kokemuksiaan toimivimmista etätyön käytännöistä Aava & Bangilla.

Ota siis kuppi kahvia tai teetä ja tule mukaan! Liittymiseen tarvitset vain tietokoneen, älylaitteen sekä verkkoselaimen. Lähetämme osallistumisohjeet sekä verkkolinkin lähempänä tapahtumaa. Osallistuminen ei vaadi osaamista etätyön teknisistä ratkaisuista. Sujuvan työn etäaamukahvit toteutetaan osana Keuken Sampo-palvelua, joka parantaa tuottavuutta ja työhyvinvointia.

 

Ilmoittaudu viimeistään 5.5. kello 12 > https://my.surveypal.com/Etaaamukahvit

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori