Sisältöön »
 

Tapahtumat

Yritysapu webinaari: kustannustuki ja lomauttaminen 17.6.2020

17.06.2020 klo 13:00 – klo 14:00

Yritysapu webinaari: kustannustuki ja lomauttaminen 17.6.2020

OIKEITA RATKAISUJA KORONAKRIISIN SELÄTTÄMISEEN

  • Keskiviikkona 17.6 klo 13:00–14:00
  • Online-tapahtuma
  • Tilaisuus on maksuton

Yritysten kustannustukeen liittyvä laki ja siihen liittyvä asetus ei ole vielä voimassa, näin ollen kustannustuen yksityiskohdat eivät ole valitettavasti vielä saatavilla. Webinaarissa kerromme tämän hetken tiedon.

Voinko saada kustannustukea koronakriisin aiheuttamiin menetyksiin? Kumpi on oikea ratkaisu taloudellisessa ahdingossa, lomauttaminen vai irtisanominen? Voinko itse saada yrittäjänä työttömyystukea? Yritysapu-palvelun webinaarisarja käynnistyy keskiviikkona 17. kesäkuuta. Ensimmäisen webinaarin aiheena on uusi, heinäkuussa avautuva kustannustuki sekä henkilöstön lomauttaminen, irtisanominen ja yrittäjän työttömyysturva.

Webinaarissa kustannustuesta kertoo Sampsa Nissinen Työ- ja elinkeinoministeriöstä ja yrittäjän työttömyysturvasta, lomauttamisesta ja irtisanomisesta Riku Hautamäki Uudenmaan TE-palveluista. Ohjelmassa on aikaa myös kysymyksiin.
 
Webinaari on osa uusmaalaisille yritykselle suunnattua Yritysapu-palvelua. Hanke toteutetaan yhteistyössä kolmen Uudellamaalla toimivan kehitysyhtiön Posintran, Keuken ja Novagon sekä Uudenmaan TE-toimiston kanssa. Hankkeen mahdollistaa Uudenmaanliiton UKRI -kriisirahoitus.


Ilmoittaudu viimeistään 17.6. klo 11:00 osoitteessa: https://my.surveypal.com/Yritysapu-webinaari

Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiin noin tuntia ennen webinaarin alkua.

Webinaarit järjestetään Google Meet -sovelluksella. Huomioithan, että Google Meet toimii parhaiten Google Chromen selaimella. Kun liityt webinaariin, huolehdithan, että videokamerasi on suljettu ja mikrofonisi äänettömällä. Webinaarin aikana on mahdollista esittää kysymyksiä chatin kautta.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori