Uutiset

14.04.2015

Tiedote 14.4.2015: Tiedote: Seudulliset yrityspalvelut tarjoavat lannoitetta ja kuokanvartta - Kasvu on sarja tekoja ja reaktioita


Tiedote 14.4.2015

Seudulliset yrityspalvelut tarjoavat lannoitetta ja kuokanvartta
KASVU ON SARJA TEKOJA JA REAKTIOITA

Joskus bisnes polkee paikallaan, vaikka periaatteessa kaikki olisikin kunnossa. Silloin tarvitaan ulkopuolisia ärsykkeitä, hyviä neuvoja ja uutta katsantokantaa asioihin. Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) on nostanut kuluvan vuoden teemaksi kasvun. Saman teeman puitteissa järjestetään myös Kasvureaktiopäivä seudullisten yrityspalvelujen tiloissa Keravalla keskiviikkona 15.4.2015 klo 14–17. Mukana tapahtumassa ovat myös TE-toimiston yrityspalvelut, Uusyrityskeskus ja Keudan Oppisopimustoimisto.

– Jokaisen yrityksen pitäisi tähdätä kasvuun, sillä se tarkoittaa, että yritys on jatkuvasti ajan hermolla ja kehittyvä. Kasvu ei ole siis muodikkaiden kasvuyritysten etuoikeus, vaan jokaisen yrityksen velvollisuus, toteaa Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

Kasvureaktiopäivässä on ovet avoinna kaikille seudun yrityksille. Tapahtumassa voi testata, mitä reaktioita syntyy, kun visualisoi nopeasti oman liiketoiminnan kartalle, tai kun käy läpi markkinoinnin tsekkilistan tai kun antaa tilinpäätöksensä analysoitavaksi. Kasvureaktiopäivässä voi tutustua myös rekrytointivaihtoehtoihin, yrityksen perustamiseen ja osaamisen kasvattamiseen.

– Kasvu ei ole pelkkää liikevaihdon kasvattamista, vaikka tuloksen tekeminen luonnollisesti onkin jokaisen yrityksen peruslähtökohta. Kasvua on myös osaamisen kehittäminen, rekrytointi, markkina-alueen laajentaminen ja tietenkin uusien palvelujen ja tuotteiden kehittäminen, Pekkarinen sanoo.

PALVELUTKIN KASVOIVAT YHTEEN

Julkisia yrityspalveluja tuottavat useat organisaatiot Keski-Uudellamaalla. Organisaatiot solmivat sopimuksen Seudullisista yrityspalveluista vuonna 2012. Yhteistyösopimus toimii asiakkaan parhaaksi – asiakas saa parhaat neuvot ja palvelun ilman juoksemista paikasta toiseen. Tyypilliselle yritysasiakkaalle palveluyhteistyö tarkoittaa parempaa ja monipuolisempaa palvelua. 

Vuosi sitten Keuke, Uusyrityskeskus ja TE-toimiston yrityspalvelut muuttivat saman katon alle Keravalle. Se oli samalla merkittävä askel kohti tiiviimpää yhteistyötä.

– Kokemukset ovat pelkästään myönteisiä ja se on varmasti näkynyt konkreettisesti myös asiakaspalvelussa. Kehitämme yhteistyötämme jatkuvasti ja etsimme asiakasläheisiä toimintamalleja. Tärkeää on myös tehdä palveluja entistä enemmän näkyviksi. On jokaisen yrityksen oikeus saada maksuttomia asiantuntijapalveluja yrityksen kehittämistyöhön, toteaa Elina Pekkarinen.

Kasvureaktiopäivä keskiviikkona 15.4.2015 Seudullisten yrityspalvelujen tiloissa Keravalla, Puuvalonaukio 2D (2 krs.). Ovet ovat avoinna klo 14–17.

Lisätietoja: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213.

 
 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

28.01.2020
klo 12:30

Kasvu Open kiertue saapuu Uudellemaalle 28.1.

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

› Näytä kartalla

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor