Uutiset

04.02.2020

KASVUYRITYKSIIN PANOSTAMINEN TUOTTI YRITYKSIIN 20 PROSENTTIA ENEMMÄN LIIKEVAIHTOA


Keuken asiakkaat kertovat saavansa asiantuntevaa apua oikeisiin asioihin 

KASVUYRITYKSIIN PANOSTAMINEN TUOTTI YRITYKSIIN 20 PROSENTTIA ENEMMÄN LIIKEVAIHTOA

Potentiaalisiin kasvuyrityksiin panostaminen kannattaa. Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n (Keuke) viime vuonna päättyneessä kasvuyrityshankkeessa saavutettiin loistavia tuloksia. Mukana olleiden 26 kasvuyrityksen liikevaihto kasvoi vuosien 2015–2018 välisenä aikana 19,43 prosenttia. Samana aikana syntyi yrityksiin myös yhdeksän kansainvälistymissuunnitelmaa ja henkilöstön lukumäärä kasvoi merkittävästi 13 mukana olleessa yrityksessä. 13 yritystä aloitti hankkeen aikana myös kokonaan uuden liiketoiminnan.

– Oman kasvupotentiaalin tunnistaminen yrityksessä on avainkysymys. Ja kun tiedetään, että yrittäjien ajan puute ja hallinta ovat suurimpia kasvun esteitä, niin yksilöllisillä kasvusuunnitelmilla ja johdonmukaisella sparrauksella saadaan tunnistamisen jälkeen aikaiseksi myös tuloksia, toteaa Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

– Hankkeen paras anti oli siis se, että saimme yritykset keskittymään kasvun tekemiseen arkisista kiireistä ja haasteista huolimatta. Tätä kasvunmallia tulemme käyttämään jatkossakin ja tulemme keskittymään yhä enemmän juuri kasvupotentiaalin tunnistamiseen ja kasvun tekemiseen.

Kasvuyrityshanke eli BIITTI yritystiimit Uudellamaalla -hanke oli kolmen uusmaalaisen kehitysyhtiön yhteinen, rohkea ja kunnianhimoinen projekti, jonka tavoitteena oli uudistaa innovatiivisesti ja osallistavasti kasvuhaluisten yritysten kehittämispalveluita ja tarjota kasvua hakeville yrityksille pysyvä kehittämisalusta.


KEUKE NEUVOI 2099 ASIAKASTA, ENITEN LIIKETOIMINNAN ARVIOINTEJA

Keuke neuvoi vuonna 2019 yhteensä 2099 yritystä. Edelliseen vuoteen verrattuna se on pari kymmentä asiakasta vähemmän. Sen sijaan neuvontatoimenpiteiden tuotoksia oli yhteensä 2084 kappaletta, mikä on yli 600 enemmän kuin edellisenä vuonna.

Eniten neuvontatoimenpiteiden tuotoksena syntyi liiketoiminnan arviointeja, joita oli 1144 kappaletta. Uusia liiketoiminta- ja projektisuunnitelmia tehtiin 381 kappaletta ja markkinointisuunnitelmia 231. Omistajanvaihdossuunnitelmia tehtiin 88 kappaletta, lähes puolet edellisvuotta enemmän. Keuken järjestämiin tilaisuuksiin osallistui kaikkiaan 1892 henkilöä.

– Neuvonnan tuloksissa näkyy, että asiakkaiden kanssa tehdään todella paneutuneesti töitä ja pyritään löytämään asiakkaalle oikeat ja parhaat tavat kehittää ja kasvattaa yritystä. Tämä näkyy myös asiakastyytyväisyydessä. 89 prosenttia asiakkaistamme kertoi saaneensa apua juuri siihen asiaan, johon apua hakikin, Pekkarinen kertoo.

Keuken vuoden 2019 tilastot ja asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset on julkaistu ja nähtävissä osoitteessa https://www.keuke.fi/decision-maker/

Keuke on paikallinen kehittämisyhtiö, joka auttaa keskiuusmaalaisia yrityksiä kehittymään ja kasvamaan. Neuvomme ammattitaidolla kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa, esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin aktivoimisessa, talous- ja rahoituskysymysten läpikäynnissä, investointien suunnittelussa, yhteistyökumppaneiden löytämisessä, kansainvälistymisessä ja omistajan vaihdoksissa. Keuke on yrittäjänmyönteisten kuntien ja kaupunkien omistama. Toimialueena on Järvenpää, Karkkila, Kerava, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo ja Tuusula. 

Lisätietoja: Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213. www.keuke.fi. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja LinkedINistä.

 
 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

16.06.2020
klo 14:30

Keuken ja Uudenmaan Yrittäjien online yritystreffit 16.6.2020

 

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 


 
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle

 

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

› Näytä kartalla

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 

Keuke, Development Centre Ltd. Helsinki Region North, aims to create growth for the region thorough counselling and supporting local businesses. Our services include for example:

Our clients, local SME′s, have insofar been exceedingly satisfied with our services, and we strive to keep it that way.

Keuke is owned by seven municipalities in Central Uusimaa: Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo and Karkkila and our services are free of charge for our clients.

Helsinki Region North, Central Uusimaa, has an excellent logistic position at the border of the best markets. It is part of the Helsinki metropolitan area and is the gateway to Finnish, European and Eastern markets, such as Russia and the Baltic countries.

Our Contact details:
Address: Puuvalonaukio 2D, 2rd floor
Kerava

Tel: +35850 341 3210

Keuke, Utvecklingscentret för Mellersta Nyland, är ett företagsrådgivningsbolag som ägs av sju kommuner i Mellersta Nyland. Vi sträver efter att skapa tillväxt på området genom att stöta och rådda små och medelstora företag i till ex. följande frågor:

Utöver dessa tjänster, organiserar vi också flera större evenemang och utbildningar om året med varierande tema inom affärslivet.

Keukes rådgivningstjänster är kostnadsfria och betjänar företag som är verksamma i våra ägarkommuner: Borgnäs, Högfors, Kervo, Nurmijärvi, Sibbo, Träskända och Tusby.

Våra kunder har såtillvida varit väldigt nöjda med våra tjänster och vi kämpar för att det kommer att vara så också i framtiden.

Ytterligare information:

Elina Duréault, företagsrådgivare
gsm 050 3668 588

Elina Pekkarinen, verkställande direktör
gsm 050 549 2213

E-post: förnamn.efternamn(at)keuke.fi

SIBBO

Sibbo är en snabbt växande tvåspråkig kommun som ligger på ca 25 km:s avstånd från Helsingfors och Borgå och är en del av huvudstadsregionens ekonomi- och pendlingsregion. Sibbos läge invid Lahtis och Borgå motorvägar är logistiskt sett utmärkt. Man når Helsingfors-Vanda flygplats samt Nordsjö hamn under en halv timme.

Sibbo kommun säljer företagstomter på Lönnbacka företagspark och Bastukärr logistikområde.

Bastukärr arbetsplatsområde omfattar ett område på ca 230 hektar invid Kervovägen. Området lämpar sig väl för logistikfunktioner som kräver stort utrymme. Även serviceföretag kan etablera sig på området.

Lönnbacka företagsparkets arbetsplatsområden är beläget invid Mårtensbyvägen mellan Nickby och Tallmo. Det finns lediga företagstomter på området.

Lediga företagstomter och lokaliteter:
http://www.sipoo.fi/se/service/bygga_och_bo/tomter_till_salu
http://www.sipoo.fi/se/kartor