Sisältöön »
 

Uutiset

24.05.2022

Keuke sai kansainvälisen ISO 9001 -laatusertifikaatin - Keski-Uudenmaan yrittäjille taataan tasaisen laadukkaat palvelut

Tiedote 24.5.2022
Keuke sai kansainvälisen ISO 9001 -laatusertifikaatin  - Keski-Uudenmaan yrittäjille taataan tasaisen laadukkaat palvelut

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n (Keuke) yritysneuvonta- ja kehittämispalveluille on myönnetty ISO 9001 -laatusertifikaatti. Laadunhallintajärjestelmää sovelletaan johtamiseen, päätöksentekoon, asiakastyöhön ja asiakasprosesseihin sekä toiminnan kehittämiseen.

– Käytännössä laatusertifikaatti takaa Keuken asiakkaille tasalaatuiset palvelut nyt ja tulevaisuudessa. Laatua ja prosesseja tarkistetaan ja parannetaan systemaattisesti, toteaa Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

Yrittäjien toimintaympäristö muuttuu koko ajan. Se tarkoittaa, että myös Keuken palveluiden pitää olla jatkuvasti ajan tasaisia, ja myös nopeaa reagointia vaativat muutokset on onnistuttava.

– Tästä esimerkkinä ensimmäiset koronarajoitukset maaliskuussa 2020 sekä Ukrainan sodan aiheuttamat pakotteet ja toiminnan rajoitukset. Molemmissa tapauksissa saimme kriisineuvonnan heti käyntiin, mikä oli ehdoton edellytys yritysten selviytymisen kannalta, Pekkarinen kertoo.

ISO 9001 on kansainvälisesti tunnetuin ja eniten käytetty laadunhallintastandardi. Standardin avulla yritykset voivat palvella asiakkaitaan paremmin ja varmistaa, että tuotteet ja palvelut täyttävät aina niin asiakkaiden kuin viranomaistenkin vaatimukset. 

Edelläkävijä, suunnannäyttäjä ja esimerkki

Keuke on tehnyt pitkäjänteistä laatutyötä jo vuosien ajan. Asiakkailta on kysytty järjestelmällisesti palautetta Keuken palveluista asiakastyytyväisyyskyselyllä. Saatu palaute onkin ollut erinomaista ja sen pohjalta palveluja on kehitetty edelleen. Keuken suositteluprosentti on ollut useita vuosia yli 96 %.

– ISO 9001 -sertifikaatti on ikään kuin sinetti ulkopuoliselta arvioitsijalta laadukkaalle tekemisellemme. Kun laatu on dokumentoitu ja prosessit hiottu, myös esimerkiksi uusien työntekijöiden perehdytys on tuloksellista ja sujuvaa, toimitusjohtaja Elina Pekkarinen kuvailee.

– Laatujärjestelmästä saamme entistä selkeämmät raamit ja mittariston omalle tekemisellemme. Järjestelmä tuo uutta pontta Keuken omaan kehittämistyöhön.

Yritysten sparraajana ja kehittäjänä Keuke haluaa näyttää omalla toiminnallaan myös esimerkkiä.

– Kun kannustamme asiakkaitamme parantamaan laatua ja asiakaslähtöisyyttä, meillä on selkeä kuva siitä, mitä se tarkoittaa käytännön työnä. Haluamme ehdottomasti toimia innostavana esimerkkinä.

Keuke on paikallinen kuntien omistama kehittämisyhtiö, joka auttaa keskiuusmaalaisia yrityksiä kehittymään ja kasvamaan Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan alueilla. Neuvomme ammattitaidolla kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa, esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin aktivoimisessa, talous- ja rahoituskysymysten läpikäynnissä, investointien suunnittelussa, yhteistyökumppaneiden löytämisessä, kansainvälistymisessä ja omistajanvaihdoksissa.

Lisätietoja: Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213. www.keuke.fi. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista, Youtubesta ja LinkedInistä.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

04.10.2022
klo 12:00

Kutsu: Keuken motivaatiowebinaari: Äly voi tulla koneelta, luovuuteen tarvitaan ihmistä!

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

  
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle »

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy