Sisältöön »
 

Uutiset

31.08.2022

Ilmoittaudu mukaan Haaga-Helian koulutuksiin yrittäjille

Tule kuuntelemaan DigiTikkaat-hankkeen koulutuksiin, miten itsensä työllistäjät voivat kehittää digitaalista liiketoimintaansa. Tarjoamme syksyn 2022 aikana käytännönläheistä koulutusta palvelumuotoilusta, yrittäjän tietoturvasta, digitaalisesta myynnistä ja verkkokaupasta sekä digimarkkinoinnista.

Webinaareissa kuulet asiantuntijapuheenvuoroja ja käytännön esimerkkejä digitaalisuuden hyödyntämisestä oman liiketoiminnan kehittämisessä. Pienryhmätyöpajoissa pääset taas konkreettisesti kehittämään digitaalista liiketoimintaasi asiantuntijoiden sparraamana ja vertaisoppien. Syksyn koulutukset aloittaa 14.9. järjestettävä palvelumuotoilu-webinaari.

DigiTikkaat-koulutukset on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! 

DigiTikkaat on vuosina 2022-2023 toteutettavaa maksutonta koulutusta. Koulutus toteutetaan kolmen ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Koulutusta tarjoavat Haaga-Helia, Laurea ja Metropolia. Jokaisella ammattikorkeakoululla on oma kohderyhmänsä, jolle koulutusta kohdistetaan tulevaisuuden digitarpeet huomioon ottaen.


DigiTikkaat-hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Kysy lisää:

Tuuli Itkonen

Projektipäällikkö, DigiTikkaat

tuuli.itkonen@haaga-helia.fi 

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 

www.haaga-helia.fi

 

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori