Sisältöön »
 

Uutiset

11.11.2022

Laurea kehittää: Yrittäjä, tule mukaan työpajaan, jossa kehitämme toimintamallia julkisten hankintojen suunnitteluvaiheeseen!


  • aika: torstai 1.12.2022 klo 14.30–17.00
  • paikka: Teams

Julkisia hankintoja tehdään vuosittain noin 45 miljardin euron edestä. Hankintoihin osallistuminen on siis merkittävä liiketoimintamahdollisuus yrityksille. Osana Helsinki-Uusimaa – Kestävä ja digitaalinen yrittäjyysalue 2021–2022 -hanketta kehitämme toimintamallia julkisten hankintojen suunnitteluvaiheeseen. Toimintamallin tavoitteena on edistää julkisten hankintojen kestävyyttä ja markkinalähtöisyyttä. Työpajaan osallistuu Uudenmaan kuntien hankinta-, elinkeino-, ja viestintäasiantuntijoita sekä pk-yritysten edustajia.

Oletko yrittäjä tai työskenteletkö yrityksen myynti- ja asiakassuhteiden parissa? Osallistumalla työpajaan pääset mukaan kehittämään ja edistämään uusia myyntimahdollisuuksia julkisissa hankinnoissa. Työpajaan osallistuminen on myös hyvä tilaisuus verkostoitua kuntien hankinta-asiantuntijoiden kanssa sekä kasvattaa omaa osaamistasi kuntien hankintaprosesseista.

Lue lisää työpajasta ja ilmoittaudu mukaan

Lisätiedot: palvelumuotoilija Raija Kaljunen, raija.kaljunen@laurea.fi

Työpaja on osa Helsinki-Uusimaa – Kestävä ja digitaalinen yrittäjyysalue 2021–2022 -hanketta, jota rahoittaa Euroopan aluekehitysrahasto. Työpajan järjestävät yhteistyössä Laurea-ammattikorkeakoulu, Uudenmaan liitto, Yrittäjien hankintaneuvonta ja KEINO-osaamiskeskus osana Uudenmaan yrittäjyysaluevuotta.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

03.10.2023
klo 08:30

KUTSU: Keuken Joka yrittäjän juridiikkakoulu osa 3: KUKA HOITAA ASIOITASI, JOS ITSE EI PYSTY?

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

  
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle »

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori