Sisältöön »
 

Uutiset

11.11.2022

Haaga-Helia kutsuu yrittäjät mukaan Tietoturvaa uusimaalaisille pk-yrityksille -webinaariin

  •  aika: tiistai 29.11.2022 klo 9.00-10.00
  •  webinaari

Tervetuloa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun järjestämään maksuttomaan Tietoturvaa pk-yrityksille -webinaariin ti 29.11. klo 9.00-10.00.

Tilaisuuden puhujana on F-Securen tutkijakonkari Mikko Hyppönen, joka on konsultoinut tietoturva-asioita muun muassa Suomen valtiojohdolle, Interpolille ja Yhdysvaltain salaiselle palvelulle.

Kyberrikollisuus eli verkossa tapahtuva rikollinen toiminta on muuttunut nousevasta uhasta meitä kaikkia koskettavaksi arkipäiväksi. Samalla myös kyberturvallisuuden merkitys on kasvanut merkittävästi, kun yritykset ovat entistä riippuvaisempia digitaalisista palveluista ja järjestelmistä.

Erityisen herkkiä kyberhyökkäyksille ovat pk-yritykset, joiden kyberturvallisuuteen käytettävät resurssit voivat olla niukat. Hyvin rakennettu kyberturvallisuus suojaa yrityksen toimintakykyä ja varmistaa, että liiketoiminnassa voidaan hyödyntää digitaalisten palveluiden ja järjestelmien tarjoamia mahdollisuuksia.

Lue lisää webinaarista ja ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot: lehtori Mariitta Rauhala, mariitta.rauhala@haaga-helia.fi sekä projektikoordinaattori Nina Kallberg, nina.kallberg@haaga-helia.fi

Tietoturvaa uusimaalaisille pk-yrityksille -webinaari on osa Älykkään automaation osaamiskeskus -hanketta, jonka kumppaneina toimivat Verohallinto, Taloushallintoliitto ry, Yritysten digitaloushanke, Suomen yrittäjät ja Isännöintiliitto. Hanke rahoitetaan osana Euroopan unionin ESR (EU REACT) COVID-19 pandemian johdosta toteuttamia toimia.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

05.12.2023
klo 08:15

Kutsu: Keuken verkostoitumistuokio: Oivalla mikä kuormittaa ja jaksat paremmin

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

  
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle »

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori