Sisältöön »
 

Uutiset

20.04.2023

Laurea tiedottaa: SURE – Suorituskykyä, resilienssiä ja elinvoimaa jatkuvalla työssä oppimisella -hanke menossa

SURE – Suorituskykyä, resilienssiä ja elinvoimaa jatkuvalla työssä oppimisella -hankkeessa pk-vientiyritys oppii tunnistamaan strategian toteutumisen kannalta kriittisiä osaamisia sekä ennakoimaan tulevaisuuden osaamistarpeita. Yritys saa käyttöönsä tekoälyn avulla tuotetut osaamiskartat sekä osaamisen tilannekuvan. Laurea-ammattikorkeakoulun asiantuntijat valmentavat yrityksiä uudistamaan, lisäämään ja kehittämään strategisia osaamisia, kuten vienti, vihreä siirtymä ja vastuullisuus, erilaisin työssä tapahtuvan oppimisen keinoin. 

 Osaava henkilöstö parantaa yritysten tuottavuutta ja osaaminen on merkittävä hyvinvoinnin lähde. Osaamisen kehittäminen on noussut tärkeään rooliin yritysten strategiassa. Vientiyritykset joutuvat toimimaan yhä nopeammin muuttuvassa toimintaympäristössä, ja vastuullisuus ja vihreä siirtymä korostuvat enenevässä määrin yritysten toiminnassa. SURE-hanke tuo tiedolla johtamisen osaksi pk-vientiyritysten arkea sekä jatkuvaa oppimista. Jatkuvan oppimisen toimintamallilla voidaan omalta osaltaan vaikuttaa vihreän kasvun edellyttämien strategisten osaamisten hankkimiseen ja osaajapulaan. Hankkeeseen pääsee mukaan viisi Uudellamaalla toimivaa pk-vientiyritystä. Osallistuminen on yrityksille maksutonta. 

Hanketta rahoittaa Hämeen Ely-keskus. 

 

Lisätietoja: melisa.heiskanen@laurea.fi

 

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

03.10.2023
klo 08:30

KUTSU: Keuken Joka yrittäjän juridiikkakoulu osa 3: KUKA HOITAA ASIOITASI, JOS ITSE EI PYSTY?

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

  
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle »

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori