Sisältöön »
 

Uutiset

01.06.2023

Tehoa tekoälystä pk-yrityksille! -yritysopas on nyt saatavilla!

Tehoa tekoälystä pk-yrityksille! -yritysoppaassa asiantuntijat ja eri alojen vaikuttajat tuovat esiin tekoälyn mahdollisuuksia ja sen käyttöönottoon liittyviä haasteita sekä ratkaisuja niiden selättämiseen. Oppaan tavoite on edistää uusien sisäisten liikeprosessien innovointia ja tekoälyn käyttöönottoa pk-yrityksissä.

Oppaan voi ladata ilmaiseksi osoitteesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/ai-tie

Pienille ja keskisuurille yrityksille eli pk-yrityksille suunnattu opas ohjaa vaihe vaiheelta hyödyntämään tekoälyratkaisuja liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa, kuten esimerkiksi sisäisten prosessien parantamisessa, innovaatiotyössä sekä tuote- ja palvelukehityksessä.

Oppaan kirjoittamiseen ovat osallistuneet Haaga-Helia ammattikorkeakoulun asiantuntijat, lukuisat pk-yritykset, kehitysyhtiöiden ja kauppakamareiden johtajat ja laaja verkosto yhteistyökumppaneita.

Maksuton Tehoa tekoälystä pk-yrityksille! -opas tarjoaa käytännön esimerkkejä tekoälyn innovatiivisesta hyödyntämisestä sekä kokemuksia sen käyttöönotosta pk-yrityksissä. Lisäksi opas tarjoaa tukea yrityksen tai liiketoimintayksikön tarpeiden kartoittamiseen, työkalujen käyttöönottoon sekä tekoälyn kokonaiskuvan jäsentämiseen.

Oppaassa esitellyt konkreettiset työkalut auttavat työyhteisöjä omaksumaan tekoälyn osaksi arkeaan sekä ottamaan ensimmäisiä askelia tekoälyn parissa. Sisältö on luotu jokaista varten – olitpa sitten tekoälykonkari, tekoälyn parissa aloittava tai asiasta kiinnostunut.

Oppaan voi ladata osoitteesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/ai-tie.

Lue koko tiedote täältä: Tiedote 


 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

03.10.2023
klo 08:30

KUTSU: Keuken Joka yrittäjän juridiikkakoulu osa 3: KUKA HOITAA ASIOITASI, JOS ITSE EI PYSTY?

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

  
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle »

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori