Sisältöön »
 

Uutiset

08.09.2023

Tiedote: Keski-Uudenmaan Kasvupolun kunniamaininta Betoniperheelle!

 

Tiedote 8.9.2023

Keski-Uudellamaalla yrityksiltä löytyy kasvutahtoa ja markkinapotentiaalia. Kunniamaininnassa painotettiin erityisesti erottautumistekijöitä sekä innovatiivisuutta.

Kasvu Openin Keski-Uudenmaan Kasvupolku -ohjelmassa sparrattiin 15 yritystä. Kolmessa tapahtumapäivässä yritykset kehittivät pitchaustaitoja, kartuttivat kontakteja ja yhteistyömahdollisuuksia sekä sparrasivat bisnestä kuuden asiantuntijan kanssa. Tuomariston mukaan joukosta erottui erityisesti yksi rohkea kasvuntekijä: Betoniperhe.

 Betoniperhe on valmisbetonialan monipuolinen palveluntuottaja. Yritys pyrkii erottautumaan markkinoilla erilaisella ja raikkaalla otteella sekä innovoimaan uutta vaikean markkinatilanteen äärellä. Yritys on panostanut Kasvupolku-prosessiin, ja sillä on aitoa intoa liiketoiminnan kehittämiseen.

 Kasvupolun tuomaristo

Tuomaristo on arvioinut yrityksiä ohjelman ajan kriteereillä: markkinapotentiaali, kasvukyky, tiimi ja näytöt. Keski-Uudenmaan Kasvupolulla tuomaristo arvosti erityisesti yritysten markkinapotentiaalia ja selkeitä erottautumistekijöitä.

 – Kasvupolulla nähtiin tänä vuonna monipuolisesti erilaisia yrityksiä, joilla on hyviä kasvutavoitteita ja intoa kehittää omaa liiketoimintaa. Sparrauspäivistä huokui hyvä energia ja oli ilo nähdä kuinka yritykset pääsivät edistämään tavoitteitaan sparraajien kanssa, sanoo tuomariston puheenjohtaja Elina Pekkarinen Keukelta.

 Ohjelman tuomaristoon kuuluvat:

  • Elina Pekkarinen, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Keuke
  • Petri Ovaska, Uudenmaan Yrittäjät
  • Annmarie Kuurto, Uudenmaan TE-toimisto
  • Riikka Vataja, Helsingin seudun kauppakamari
  • Lena Forström, Nordea

 

Keski-Uudenmaan kasvupolku

Keski-Uudenmaan Kasvupolku -ohjelman kumppanit ovat Helsingin seudun kauppakamari, Uudenmaan Yrittäjät, Keuda, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Keuke, Uudenmaan liitto ja Uudenmaan TE-toimisto.

Potentiaalisimmat yritykset jatkavat ohjelmasta valtakunnalliseen TOP60-kisaan Vuoden kasvuyritys -tittelistä. Kauden 2023 Kasvupolku-ohjelmista muodostuva TOP60-joukko julkaistaan syyskuussa - samalla julkistetaan Keski-Uudenmaan Kasvupolun jatkajat. Valinnat perustuvat yritysten aktiivisuuteen, sparraaja-arvioihin sekä tuomariston suosituksiin.

 Lisätiedot

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

03.10.2023
klo 08:30

KUTSU: Keuken Joka yrittäjän juridiikkakoulu osa 3: KUKA HOITAA ASIOITASI, JOS ITSE EI PYSTY?

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

  
 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Liity postituslistalle »

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori