Sisältöön »
 

Uutiset

23.11.2023

Yritykset tarvitsevat apua nopeisiin toimintaympäristön muutoksiin - yhä useampi yrittäjä käyttää Keuken palveluja säännöllisesti

Keukesta on haettu viimeisen vuoden aikana eniten apua yrityksen liiketoiminnan arviointiin ja strategiasparraukseen. Keuken asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneista jopa 52 prosenttia kertoi hakeneensa apua juuri näihin asioihin. Vuotta aikaisemmin luku oli 44 prosenttia. 

– Yritysten toimintaympäristössä on tapahtunut suuria muutoksia viimeisten vuosien aikana. On ollut koronapandemiaa, Ukrainan sodan aiheuttamia hankaluuksia raaka-aineiden ja komponenttien saatavuudessa, energiakriisiä ja nyt vielä korkeaa inflaatiota ja korkojen nousua, luettelee Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen. 

– Kaikki tämä tarkoittaa, että yrityksissä mietitään kovasti, miten yrityksen toimintoja tulisi kehittää. Liiketoiminnan arvioinnissa ja strategiasparrauksessa käydään läpi yrityksen ominaispiirteitä ja markkinaa, ja yritetään kääntää heikkoudet vahvuuksiksi. 

Monet yritykset haluavatkin kasvattaa omaa resilienssiään selviytyä joustavasti nopeista toimintaympäristön muutoksista. Mitä monipuolisempia ja helposti muuntuvampia yrityksen palvelut ovat, sitä paremmin yritys pysyy tuloksellisena. 

Ajan kuvasta kertoo, että toiseksi käytetyin Keuken palvelu kuluneena vuonna oli talous- ja rahoitusneuvonta, joita käytti 39 prosenttia asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneista. Nousua viime vuoteen oli siinäkin kahdeksan prosenttiyksikköä. Markkinointineuvonta oli kolmantena 35 prosentin osuudella. 

Keuken neuvonnasta on iso hyöty

Asiakkaat kokevat saavansa paljon hyötyä Keuken palveluista. Asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneista 95 prosenttia kertoi, että häntä autettiin juuri niissä asioissa, joihin apua hakikin. Sama prosenttimäärä kertoi, että neuvonta oli hyödyllistä yritystoiminnan yleisen kehittämisen kannalta. Vastaajista 88 prosenttia kertoi, että Keuken yritysneuvonnasta oli konkreettista hyötyä liiketoiminnan kehittämiseen.

Myös Keuken asiantuntijat saivat erinomaiset arvosanat asiakkailta. Asiantuntevuus sai arvosanaksi 9,2 (asteikolla 4–10), ripeys 9,4 ja palveluhalukkuus 9,5. 

– Keuken asiakkaiden suositteluprosentti on vuosi vuodelta yhtä hyvä. Myös tänä vuonna 97 prosenttia asiakkaistamme olisi valmis suosittelemaan palvelujamme toisille yrittäjille. Siitä saa hyvästä syystä olla kiitollinen ja iloinen, Elina Pekkarinen sanoo. 

Yhä useampi Keuken asiakkaista löytää yritysneuvonnan palvelujen äärelle sen pohjalta, että Keuke oli entuudestaan tuttu toimija. 

– Yritykset, jotka ovat kerran käyttäneet Keuken palveluja, tulevat herkästi myös uudelleen palvelujen pariin. Se tarkoittaa sitä, että yrityksissä nähdään tarvetta jatkuvalle kehittämiselle. Tämän hetken markkinassa se onkin aina vain tärkeämpää, Pekkarinen toteaa. 

Keuken asiakastyytyväisyyskysely toteutettiin verkkokyselynä ja siihen vastasi 155 viimeisen vuoden aikana Keuken palveluja käyttänyttä yrityksen edustajaa. 

Voit tutustua asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksiin kokonaisuudessaan täällä. 

Keuke on paikallinen kuntien omistama kehittämisyhtiö, joka auttaa keskiuusmaalaisia yrityksiä kehittymään ja kasvamaan Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan alueilla. Neuvomme ammattitaidolla kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa, esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin aktivoimisessa, talous- ja rahoituskysymysten läpikäynnissä, investointien suunnittelussa, yhteistyökumppaneiden löytämisessä, kansainvälistymisessä ja omistajanvaihdoksissa.

Lisätietoja: Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213. www.keuke.fi. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista, Youtubesta ja LinkedInistä.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

15.08.2024
klo 18:00

KUTSU: Keuken syksyn kick off: Onnistuminen vaatii myös epäonnistumisia

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori