Sisältöön »
 

Uutiset

21.01.2016

Tiedote 21.01.2016: Kasvuyritysten haku ja sparraus alkaa - Keski-Uudenmaan avaustilaisuuteen 26.1. Jukka Jalonen ja toistasataa osanottajaa

Tiedote: Kasvuyritysten haku ja sparraus alkaa - Keski-Uudenmaan  avaustilaisuuteen Jukka Jalonen ja toistasataa osanottajaa

Yritysten maksuton kasvuohjelma Keski-Uudenmaan Kasvupolku starttaa Järvenpäässä tiistaina 26.1. klo 13. Tilaisuus tuo paikalle Nuorten Leijonien päävalmentaja Jukka Jalosen, viime vuoden ohjelmassa menestyneitä yrityksiä ja kattavan paketin tietoa kasvusta kiinnostuneille yrityksille. Yritykset voivat hakea mukaan ohjelmaan 15.2. saakka.

Keski-Uudenmaan Kasvupolku on osa valtakunnallista Kasvu Open -kiertuetta, jolla tarjotaan maksutonta sparrausta kasvusta kiinnostuneille yrityksille. Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu Kasvu Open järjestetään nyt kolmatta kertaa valtakunnallisella tasolla ja toistamiseen Keski-Uudellamaalla. Tiistain tilaisuudessa kerrotaan, miten kasvuohjelmaan pääsee mukaan ja tuodaan käytännössä esille, mitä Kasvupolun sparraus mahdollistaa. Paikalla ovat huippuvalmentaja Jukka Jalosen lisäksi viime vuoden Keski-Uudenmaan Kasvupolun voittajat Jari ja Sanna  Mäkinen Pentisol Oy:stä sekä vihanneksista vientituotteen tehneen Luonnosta Oy:n toimitusjohtaja Aki Aunola.

Kasvusta kiinnostuneiden yritysten lisäksi paikalla on Kasvu Open –tiimiläisiä sekä verkoston muita jäseniä ja kumppaneita, kuten rahoittajien, kehittämisyhtiöiden ja oppilaitosten edustajia.

Hakemuksia vähintään 50 paikalliselta yritykseltä

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina  Pekkarisen mukaan maakunnassa nyt toista kertaa järjestettävä Kasvupolku oli jo viime vuonna menestys, jolle näyttää tulevan jatkoa.

– Viime vuonna saimme yrityksiltä 49 hakemusta, ja on realistista odottaa samaa määrää tai enemmänkin myös tänä vuonna. Lisäksi tiistain tilaisuus näyttää kiinnostavan laajemminkin, sillä jo nyt ilmoittautuneita on yli 170, Pekkarinen kertoo.

Pekkarinen suosittelee kaikkia yrityksensä kehittämisestä kiinnostuneita tulemaan paikalle, sillä tiistain tilaisuus ei velvoita mihinkään, mutta tarjoaa sitäkin enemmän.

– Konsepti on nyt kertaalleen testattu ja toimivaksi osoittautunut. Lisäksi päävalmentaja Jukka Jalonen on Nuorten Leijonien voiton myötä ajankohtainen ja kiinnostava puhuja, jonka menestymisen opeista voivat ammentaa myös yrittäjät.

Pekkarisen mukaan viime vuodesta jäi paljon positiivisia kokemuksia kaikille mukana olleille tahoille. Saadun palautteen perusteella yritykset kokivat saaneensa paljon konkreettista hyötyä osallistumisestaan.

– Alueeltamme mukaan lähteneistä yrityksistä neljä pääsi myös valtakunnalliseen finaaliin. Ilahduttavaa oli myös se, että yrityksiä tuli mukaan laajasti eri toimialoilta. Myös alueen yritysjohtajien saaminen talkoilla mukaan sparraajiksi oli poikkeuksellista.

Kasvupolun aikataulu

Haku Keski-Uudenmaan Kasvupolulle on käynnissä ja yritykset voivat ilmoittautua 15.2.2016 mennessä. Mukaan valituille 15 yritykselle järjestetään 9.3. ja 6.4. kasvun Kiitoradat, joiden aikana kasvun asiantuntijat eli myllärit haastavat, kannustavat ja auttavat yrityksiä pääsemään omiin kasvutavoitteisiinsa. Kiitoratapäivien aikana pääroolissa ovat yritysten kasvusuunnitelmat, joita myllärit sparraavat. Alueellinen Kasvupolun tuomaristo valitsee lopuksi Kasvupolun voittajat, jotka julkistetaan Kasvupolun finaalissa 28.4. Paikalla ovat sparrauksessa mukana olleet yritykset, asiantuntijat, kumppanit sekä Kasvupolun tuomarit ja muuta kasvuhakuisista yrityksistä kiinnostunutta yleisöä. Myös lehdistö kutsutaan tilaisuuteen mukaan. Kasvupolun finaali on avoin yleisölle, kuten starttitilaisuuskin.

Kutsu medialle

Medioitten edustajat ovat tervetulleita Kasvupolun starttitilaisuuteen tiistaina 26.1.2016 klo 13–16, osoitteeseen Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, Järvenpää.

Valtakunnallisten Kasvu Open yhteistyökumppaneiden Nordean, Finnveran, Technopoliksen ja TeliaSoneran lisäksi Keski-Uudenmaan Kasvupolkua ovat mahdollistamassa Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus, Keravan Energia, Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus, Uudenmaan Yrittäjät, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä sekä Helsingin Seudun kauppakamari.

Lisätietoja

Elina Pekkarinen, toimitusjohtaja Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy, p. 050 549 2213 / elina.pekkarinen@keuke.fi

Maria Häkkinen, Kasvupolun fasilitoija, Kasvun Roihu Oy, p. 045 130 3751 / maria.hakkinen@kasvunroihu.fi


 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

14.05.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken tekoälyilta: Järkipuhetta ja keinoja hyötyä tekoälystä

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori