Sisältöön »
 

Uutiset

20.05.2015

Tiedote 20.05.2015:Keski-Uudenmaan Kasvupolun voittaja lähtee valloittamaan Eurooppaa

Keski-Uudenmaan Kasvupolun voittaja lähtee valloittamaan Eurooppaa

Tiistaina 19.5. Järvenpäässä huipentui Keski-Uudenmaan Kasvupolku, jossa palkittiin alueen kasvunnälkäisimpiä yrityksiä. Keski-Uudenmaan Kasvupolun voitti Pentisol Oy ja kunniamaininnan sai MotoCut Oy. Tuomaristo antoi myös erityismaininnan Bailamama Finland Oy:lle.

Ensimmäistä kertaa järjestetty Keski-Uudenmaan Kasvupolku huipentui Järvenpää-talossa tiistaina 19.5. Kasvupolulla mukana olleiden yritysten kasvusuunnitelmia on sparrattu kevään aikana kymmenien asiantuntijoiden voimin. Yrityksiä olivat kirittämässä kasvun asiantuntijat ja yritysjohtajat talkoohengellä. Tuomaristolla oli todella vaativa tehtävä valita voittajat kunnianhimoisten finalistiyritysten joukosta.

”Paneuduimme mukana olleiden yritysten kasvusuunnitelmiin perusteellisesti. Näin kovatasoisesta joukosta oli vaikea valita voittajia. Todella monella yrityksellä on kansainvälisen kasvun mahdollisuuksia ja niiden liiketoiminta skaalautuu globaaliin maailmaan. Voittajalla oli ehdottomasti kasvunnälkäisin tiimi rakentamassa tulevaisuuden kasvua”, perusteli tuomariston puheenjohtaja, Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen valintoja.

Pekkarisen lisäksi tuomaristossa oli mukana sarjayrittäjä Ilkka O. Lavas, yrityskummi, toimitusjohtaja, yrittäjä Hannu Nurmi, Uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja Pertti Salovaara sekä viime vuoden Metropolialueen Kasvupolun voittaja Anni-Mari Perkkiö.

”Oli lottovoitto päästä mukaan!”

Keski-Uudenmaan Kasvupolun voittaja Pentisol Oy on erikoistunut aerosolipakkaamiseen. Perheyrityksellä on meneillään sukupolvenvaihdos ja uusilla yrittäjillä kova nälkä kasvaa. Hallituksen puheenjohtaja Sanna Mäkinen kiittää Kasvupolun mylläreitä vinkeistä ja kontakteista.

”Kasvupolku avasi meille uusia ovia. Yrityksen kivijalka on kunnossa, joten nyt voimme panostaa tosissaan kasvuun ja valloittaa Euroopan markkinat. Osallistuminen sparraukseen oli lottovoitto ja olemme solmineet uusia kumppanuuksia mm. Finpron kanssa. Odotan innolla valtakunnallisen Kasvu Open –kilpailun sparrausta. Ulkopuolisten asiantuntijoiden näkemys yrityksen kehittämisessä on silmiä avaavaa”, sanoi Mäkinen innoissaan.

Kunniamaininnan saanut MotoCut Oy kehittää uudenlaisia kaivinkoneiden lisälaitteita. Yritys tähtää kansainväliseen kasvuun.

”Tavoitteenamme on päästä kattavasti maailman markkinoille. Kotimaan lisäksi kauppoja on jo solmittu Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Rakennamme parhaillaan maailmanlaajuista jälleenmyyntiverkostoa, mihin olemme saaneet hyviä kontakteja Kasvu Openinkin kautta. Vahvistamme tiimiämme maailmanvalloitusta varten muun muassa myyntijohtajalla, jonka haku on käynnissä”, kertoi MotoCutin toimitusjohtaja Antti Mäkelä.

Pentisol Oy:n ja MotoCut Oy:n lisäksi Kasvupolun tuomaristo antoi Bailamama Finland Oy:lle erityismaininnan hyvästä kasvuaihiosta.

”Bailamaman tiimissä on hyvää osaamista ja loistavaa asennetta. Liiketoiminnalla on tiukka fokus ja idea on monistettavissa”, perusteli tuomaristo erityismainintaa.

Keski-Uudenmaan Kasvupolku ja Kasvu Open

Keski-Uudenmaan Kasvupolku on osa valtakunnallista Kasvu Open –kilpailua. Kasvupolun sparrauksessa olivat Pentisolin ja MotoCutin lisäksi mukana Konditoria ph7 Oy, Jarparo Oy, Hitsaus- ja Rakennustyö Aho Oy, Nerostep Oy, Huone1 Oy, DTM Oy, Hellewi, Maapörssi Oy, Trans-Clean Oy, Tuusmet Oy, Lukoton Experience Oy, Innoplan Oy ja Bailamama Finland Oy.

Kasvupoluilta voittaja ja kunniamaininnan saanut yritys jatkaa suoraan valtakunnallisen Kasvu Open –kilpailun sparraukseen. Suoran paikan lunastaneiden lisäksi kaikkien Kasvu Openiin mukaan hakeneiden joukosta valitaan 30 yritystä valtakunnalliseen finaaliin. Mukaan voi hakea 30.6. saakka.

Keski-Uudenmaan Kasvupolkua olivat valtakunnallisten yhteistyökumppaneiden Nordean, Finnveran ja Soneran lisäksi mahdollistamassa Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus, Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus, Uudenmaan Yrittäjät, Laurea-ammattikorkeakoulu, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda sekä Helsingin Seudun kauppakamari.

Lisätietoja:

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, p. 050 549 2213, elina.pekkarinen@keuke.fi

Sanna Mäkinen, hallituksen puheenjohtaja, Pentisol Oy, p. 040 526 8916, sanna.makinen@pentisol.fi

Antti Mäkelä, toimitusjohtaja, MotoCut Oy, p. 040 583 8952, antti.makela@motocut.fi

www.kasvuopen.fi

www.kasvuopen.fi/kasvupolut/keski-uudenmaan-kasvupolku-2015

Kasvu Open on Suomen merkittävin yritysten kasvun sparrauskilpailu. Vuonna 2014 kaikkiaan 190 yritystä oli mukana Kasvu Open sparrauksessa eri puolella Suomea. Tänä vuonna yli 900 kasvun asiantuntijaa on sitoutunut jakamaan maksutta osaamistaan 455 kasvua tavoittelevalle yritykselle. Kasvu Open 2015 –vuosi huipentuu Jyväskylän Paviljongissa 22.-23.10.2015.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

14.05.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken tekoälyilta: Järkipuhetta ja keinoja hyötyä tekoälystä

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori