Sisältöön »
 

Uutiset

08.02.2016

Tiedote 8.2.2016: Keuke teki viime vuonna 688 liiketoiminnan arviointia: KESKI-UUDENMAAN YRITYKSILLÄ HALU KASVAA

Keuke teki viime vuonna 688 liiketoiminnan arviointia:

KESKI-UUDENMAAN YRITYKSILLÄ HALU KASVAA

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) palveli viime vuonna noin 1500 yritystä. Määrä on sama kuin edellisenä vuonna. Vanhojen asiakkaiden osuus asiakasmäärässä on kasvanut, mikä tarkoittaa, että yritysten kehittämisprojektit ovat pidempikestoisia ja laajempia.

– Yritykset hakevat nyt selvästi strategista kumppania kehittämishankkeisiinsa. Yrityksillä on myös halu hakea kasvua. Tämä näkyy toimenpidetilastoissamme. Teimme viime vuonna 688 liiketoiminnan arviointia, mikä on 250 aikaisempaa vuotta enemmän, kertoo Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

Liiketoiminnan arviointien ohella yrityksille tehtiin reilusti aikaisempaa enemmän markkinointisuunnitelmia. Niitä tehtiin kaikkiaan 238 kappaletta, kun edellisen vuonna määrä oli 136.

– Investointihakemusten lukumäärä ja niihin haettujen eurojen määrä sen sijaan oli aika pieni. Se johtunee käytännössä vain siitä, että uusi EU-ohjelmakausi sen mahdollistamat julkiset yritystuet eivät ole vielä täysillä käynnistyneet. Tälle vuodelle odotetaankin suurempaa investointihakemusten määrää. Yrityksillä on kyllä tarve ja halu investoida, mutta investointeja harkitaan erittäin tarkkaan, Pekkarinen toteaa.

KASVU OPEN JA KOELENTO TUOVAT NOSTETTA

Keski-Uusimaa oli mukana viime vuonna ensimmäistä kertaa valtakunnallisessa Kasvu Open -kasvuyrityskilpailussa. Kilpailu käydään myös tänä vuonna Keski-Uudenmaan omalla Kasvupolulla, joka tarjoaa 15 yritykselle mahdollisuuden huippuammattilaisten sprarraukseen ja kontakteihin.

Keuke tarjoaa yrityksille nyt myös uuden mahdollisuuden nopeaan tuotekehitykseen ja testaukseen. Koelento-tuotekehityspalvelun avulla on mahdollista saada nopeasti palautetta bisnesideoista. Testausta tehdään oikeilla kohderyhmillä aidoissa käyttäjäympäristöissä. Testaus tehdään nopeasti ja palaute on mahdollista hyödyntää heti jatkokehitystyöhön.

– Me tarvitsemme lisää yrityksiä, jotka kaupallistavat ideoita tuotteiksi palveluiksi onnistuneesti. Kaupallistaminen ja markkinoille pääsy on kuitenkin se haasteen paikka, ja siksi tarvitaan nopeaa testausta ja tuotteistusta sekä tiivistä yhteydenpitoa asiakaskunnan kanssa. Ajan trendi on siis, että innovaatiot ja ideat on saatava nopeasti testattua ja markkinoille, kuvailee Elina Pekkarinen.

 

Keuke tuottaa maksuttomia yritysneuvontapalveluja  Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Sipoon  alueella toimiville yrityksille. Keuken tehtävänä on luoda edellytyksiä uudelle  elinkeinotoiminnalle ja olemassa olevien yritysten menestykselle. Keuke toimii  aktiivisesti yhdessä muiden yritysneuvontapalvelutuottajien kanssa ja tarjoaa  siten laajan asiantuntijaverkoston palvelut yrittäjille. 

 

Keuken vuosi 2015 lukuina:
 Asiakkaat 1500
 Liiketoiminnan arvioinnit 688
 Liiketoiminta/projektisuunnitelmat 280
 Markkinointisuunnitelmat 238
 Kansainvälistymissuunnitelmat 17
 Henkilöstösuunnitelmat 67
 Omistajanvaihdossuunnitelmat 36
 Tilaisuuksiin osallistuminen 1209
 Investointisuunnitelmat 3,6 M€


Lisätietoja: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213.


 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori