Sisältöön »
 

Uutiset

15.08.2016

Tiedote 15.8.: Jethro Rostedt aloittaa Keuken kehittämissyksyn - Yritysten kasvun tukeminen ykkösenä

Tiedote 15.8.2016

Jethro Rostedt aloittaa Keuken kehittämissyksyn
 YRITYSTEN KASVUN TUKEMINEN YKKÖSENÄ

Keskiuusmaalaisia yrityksiä kiinnostaa myynnin kasvattaminen. Tämän voi päätellä siitä, että Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n (Keuke) järjestämään myyntikoulutukseen on ilmoittautunut jo reilut 500 yrittäjää. Järvenpää-talossa 18.8. klo 18 pidettävässä koulutuksessa luennoi televisiosta ja moninaisista temppiauksistaan tuttu Jethro Rostedt. Tilaisuus avaa Keuken tapahtumasyksyn ja toimii yrittäjille innoituksena aloittaa oman yrityksensä kehittäminen.

Keuke järjestää vuosittain noin 15 tilaisuutta eri puolilla toimialuettaan. Tilaisuuksien sisällössä kuunnellaan yrityksien toiveita, suosituimpia ovat markkinointiin ja myynnin kasvattamiseen liittyvät teemat. Tämän syksyn toinen tilaisuus käsitteleekin sissimarkkinointia ja keittiöpsykologian hyödyntämistä markkinoinnissa. Elokuun 30. päivä järjestettävän tilaisuuden kouluttajana on Suomen tunnetuin tuotteistaja Jari Parantainen.

– Tilaisuutemme ovat suosittuja ja saamme niistä paljon hyvää palautetta. Tärkein asia on saada yrittäjät ja yritysten avainhenkilöt innostumaan yrityksen kehittämisestä. Tilaisuudet toimivat siis innostuksen herättäjänä ja ideoiden esittelijänä. Samalla me pääsemme kertomaan, mitä me voimme tarjota yrityksille kehittämisen ja kasvun tueksi, kertoo Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

TUOTEKEHITYSTÄ, KASVUA, NAISYRITTÄJYYTTÄ

Keuke neuvoo Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisen, Sipoon ja Tuusulan alueilla toimivia yrityksiä kaikissa yritystoimintaan liittyvissä, esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin aktivoimisessa, talous- ja rahoituskysymysten läpikäynnissä, investointien suunnittelussa, yhteistyökumppaneiden löytämisessä, kansainvälistymisessä ja omistajan vaihdoksissa. Keuken tarjoamat perusneuvontapalvelut ovat maksuttomia.

Keuken kärkiteemana on ollut jo muutaman vuoden ajan kasvu, johon on tarjottu monia eri alustoja. Esimerkiksi Keuken Koelento-tuotekehityspalvelussa kasvua haetaan tuotteiden ja palvelujen päivittämisellä. Jatkossa tullaan kiinnittämään erityisesti huomiota myös naisyrittäjiin ja rohkaistaan heitä kasvattamaan liiketoimintaansa. Kasvuhaluisille yrityksille tarjotaan toimivia työkaluja ja verkostoja tavoitteiden saavuttamiseksi.

– Keskiuusmaalaisissa yrityksissä on valtavasti potentiaalia kasvaa. Tärkeä tehtävämme onkin tavoittaa nämä potentiaaliset yritykset ja innostaa heitä kasvun polulle, Pekkarinen sanoo.

 

Jethro Rostedt Keuken järjestämässä myyntikoulutuksessa 18.8. klo 18–20 Järvenpää-talon Sibelius-salissa. Ilmoittautumiset www.keuke.fi

Lisätietoa: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213.

www.keuke.fi

Keskustelut sosiaalisissa medioissa (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn) #Keuke.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori