Sisältöön »
 

Uutiset

23.09.2016

Tiedote 23.9.2016: Osaaminen esillä Alihankintamessuilla- KESKI-UUDELLAMAALLA INVESTOIDAAN JA PANOSTETAAN LAATUUN

Alihankintamessut, osasto C1248

Tiedote 23.9.2016

Osaaminen esillä Alihankintamessuilla
KESKI-UUDELLAMAALLA INVESTOIDAAN JA PANOSTETAAN LAATUUN

Keski-Uudellamaalla on erityisen paljon valmistavaa teknologiateollisuutta. Alan yritykset ovat myös innokkaita kehittämään toimintojaan ja investoimaan tuotantoonsa.

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) esittelee toimialueensa osaamista yhdessä viiden paikallisen teknologiayrityksen kanssa Alihankintamessuilla Tampereella 27.-29.9.2016. Yhteisosastolla ovat mukana Jousiteos Oy, MetComp Oy, Salhydro Oy, Justuxia Oy sekä ELhouse Group.

Jousia joustavalla asenteella

Tuusulalainen Jousiteos Oy valmistaa jousia tilauksesta, asiakkaan omien mittojen, piirustusten ja mallien mukaan. Jousien valmistuksessa käytetään DIN-standardien mukaisia jousiraaka-aineita; galvanoitua, ruostumatonta ja haponkestävää terästä. Nykyaikaiset CNC-jousikoneet takaavat tasaisen laadun ja kilpailukykyiset hinnat niin pienissä protosarjoissa kuin miljoonien kappaleiden tuotantosarjoissakin. 

www.jousiteos.fi

Koneistusta ammattitaidolla  

Järvenpääläinen MetComp Oy on alihankintakoneistukseen erikoistunut sopimusvalmistaja ja konepaja. Metcomp Oy valmistaa vaativia hienomekaanisia komponentteja eri teollisuudenaloille ja tuotteita valmistetaan alumiinista, muovista, messingistä, raudasta ja kirkkaista teräksistä. Metcomp Oy:n asiakkaina ovat muun muassa paperiteollisuuden kone- ja automaatioratkaisujen, paloturvallisuusjärjestelmien, mittausinstrumenttien ja sairaalateknologioiden valmistajat sekä prosessiteollisuus.

www.metcomp.fi

Maanlaajuinen palveluverkosto käytettävissänne

Salhydro Oy palvelee teollisuutta ja kunnossapitoa kattavasti maanlaajuisella palveluverkostollaan. Tuotevalikoima kattaa hydrauliikan, pneumatiikan, teollisuusletkut sekä liittimet ja tuotevalikoimaan kuuluu yli 20 000 nimikettä. Salhydro Oy tarjoaa yli 30 vuoden kokemuksella asiantuntevia ratkaisuja monenlaisiin teollisuuden tarpeisiin.

www.salhydro.fi

Haastavien sähköasennus- ja valaistustarvikkeiden toimittaja

Tuusulassa sijaitseva Justuxia Oy on erikoistunut teknisesti haastavien sähköasennus- ja valaistustarvikkeiden projektimyyntiin. Justuxia Oy valmistuttaa Suomessa erikoistuotteita projekteihin, kalustaa kytkentäkoteloita ja tekee tuotteisiin tarvittavia muutostöitä. Tuotevalikoimaan kuuluu räjähdysvaarallisen tilan valaisimet ja sähköasennustarvikkeet, laivateollisuuden valaistustarvikkeet, kaapeliläpiviennit, kaapelinsuojaputket ja metalliset nippusiteet.

www.justuxia.fi

Laadukasta ja kustannustehokasta valaistusta vaativiinkin tiloihin

ELhouse Group on sähkötarvikkeiden ja valaistuksen maahantuoja ja jakelija. ELhouse Groupin LIGHT -tuotteilla saadaan aikaiseksi nykyaikainen, kustannustehokas ja näyttävä valaistus. Elhouse Group on Järvenpääläisen Sähkötalon tuotebrändi.  Sähkötalolla on yli 45-vuotinen historia ja se on yksi pääkaupunkiseudun johtavia sähköurakointiyrityksiä.

www.elhouse.fi ja www.sahkotalo.fi

Keuke auttaa kasvamaan ja menestymään

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n (Keuke) tuottaa yritysneuvontapalveluja Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Sipoon alueella toimiville yrityksille. Keuken tehtävänä on luoda edellytyksiä uudelle elinkeinotoiminnalle ja olemassa olevien yritysten menestykselle. Keuke toimii aktiivisesti yhdessä muiden yritysneuvontapalvelutuottajien kanssa ja tarjoaa siten laajan asiantuntijaverkoston palvelut yrittäjille. Keuke palvelee kaikkia yrityksiä ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta kaikissa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Kaikki Keuken perusneuvontapalvelut ovat maksuttomia.

www.keuke.fi

Lisätietoja:

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n palvelukoordinaattori Minna Lojander puhelin 050 341 3210 / minna.lojander@keuke.fi

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213 / elina.pekkarinen@keuke.fi




 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

14.05.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken tekoälyilta: Järkipuhetta ja keinoja hyötyä tekoälystä

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori