Sisältöön »
 

Uutiset

12.12.2016

TIEDOTE 12.12.2016: Keuken ja Uusyrityskeskuksen yritysneuvontapalvelut yhteen: ASIAKKAALLE KATTAVAT PALVELUT KOKO ELINKAARELLE

Tiedote 12.12.2016

 

Keuken ja Uusyrityskeskuksen yritysneuvontapalvelut yhteen
ASIAKKAALLE KATTAVAT PALVELUT KOKO ELINKAARELLE

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n (Keuke) ja Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskuksen palvelut yhdistetään. Jatkossa molempien organisaatioiden tarjoamat yritysneuvontapalvelut yrityksen perustamisesta koko elinkaaren kestävään kehittämiseen saa Keukesta. Yhdistämisellä halutaan turvata laadukkaat ja paikalliset yritysneuvontapalvelut myös tulevaisuudessa. Asiakkaille yhdistyminen tarkoittaa entistä laadukkaampaa ja kattavampaa asiantuntijaverkostoa. Palvelujen yhdistäminen toteutetaan vuoden 2017 aikana.

Yrittäjät ja yrittämisestä kiinnostuneet saavat jatkossa kaiken tarvitsemansa avun vaivattomasti yhdeltä toimijalta. Myös ajanvaraus käy jatkossa yhdestä numerosta. Käytettävissä on monipuolinen, mutta aiempaa selkeämpi kattaus yritysneuvontapalveluita.

– Aikaisemmin Keuke tuotti yritysneuvontapalveluita olemassa oleville yrityksille, kun Uusyrityskeskus taas keskittyi neuvomaan yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa. Asioinnin helpottamiseksi halusimme tuoda kaikki yrittämiseen liittyvät neuvontapalvelut yhteen, Uusyrityskeskuksen hallituksen puheenjohtaja Seppo Pietarinen sanoo.

 

YHTEISTYÖN KAUTTA TIIVIIMMIN YHTEEN

Keuke ja Uusyrityskeskus ovat ehtineet jo nivoutua hyvin yhteen, sillä organisaatiot ovat toimineet samoissa tiloissa Keravalla vuoden 2014 keväästä lähtien. Yhteistyön tuloksena Keukella ja Uusyrityskeskuksella on jo nyt yhteinen, molempien palveluksessa oleva yritysneuvoja.

Palvelujen yhdistämisen myötä neuvonnassa voidaan jatkossa huomioida paremmin yrityksen ja yrittämisen koko elinkaarta koskevat tarpeet. Käytäntö on osoittanut, että aloittavan yrittäjän neuvonnan kautta tulee myös toimivien yritysten puolelle uskollisimmat asiakkaat.

– Yhteistyöllä haluamme varmistaa asiakkaalle katkeamattoman neuvontaprosessin. Tämä mahdollistaa myös potentiaalisten ja kasvunälkäisten yritysten löytämisen ja kehittämisen entistä paremmin, Keuken hallituksen puheenjohtaja Juha Virkki toteaa.

 

Keuke ja Uusyrityskeskus luovat edellytyksiä elinkeino- ja yritystoiminnalle Keski-Uudellamaalla. Keuke tuottaa yritysneuvontapalveluita ja auttaa jo olemassa olevia yrityksiä menestymään. Uusyrityskeskus puolestaan keskittyy tuottamaan neuvontapalveluita yritystoimintaa aloitteleville tai yrittämisestä kiinnostuneille. 

 

Lisätietoja: 

Keuken hallituksen puheenjohtaja Juha Virkki puh. 0400 841 293

ja 

Uusyrityskeskuksen hallituksen puheenjohtaja Seppo Pietarinen puh. 040 317 2011.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

10.04.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken talousilta: Miten maailmantalous vaikuttaa omaan yritykseeni?

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori