Sisältöön »
 

Uutiset

19.05.2017

TIEDOTE 19.5.2017 : Keukelle pronssia Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuissa..

Tiedote 19.5.2017

Keukelle pronssia Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuissa
ONNISTUJANAISET-KAMPANJA TAVOITTI JUURI OIKEAN YLEISÖN

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n (Keuke) Onnistujanaiset-kampanja palkittiin pronssilla Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailuissa 17.5.2017 Kouvolassa. Kilpailuun osallistui yhteensä 38 kilpailutyötä, joista shortlistalle eli semifinalisteiksi tuomaristo valitsi 12 työtä. SM-kilpailun sääntöjen mukaan kilpailutyön aiheena voi olla esimerkiksi kunnan tai seutukunnan kilpailukyvyn parantaminen, matkailu, rekrytointi tai kuntaa markkinoiva tuote.

Keuken Onnistujanaiset-kilpailutyön perusideana oli luoda visuaalisesti ja sisällöllisesti kiinnostava, raikas ja moderni lanseerauskampanja, jossa esimerkkien avulla houkutellaan yrittäjänaisia mukaan kehittämään yritystoimintaansa ja tulemaan mukaan Onnistujanaiset-yrityskehityspalveluun. Viestinnän pääkohderyhmänä ovat Keski-Uudenmaan alueella toimivat naisten vetämät mikro- ja pk-yritykset, joilla on piileviä kehittämistarpeita.

Viestintämateriaaliksi tuotettiin Onnistujanaiset-logo ja roll-up sekä neljä videota: Rohkeus, Tahto, Taito ja Sitkeys. Materiaaleja käytettiin Onnistujanaiset-palvelun lanseeraustilaisuudessa ja niitä jaettiin pääasiassa Facebookissa sekä Keuken että Keuken kumppaneiden toimesta.

TULOKSELLISUUS PALKITTIIN

 

Onnistujanaiset-kampanjan tulokset ylittivät kaikki odotukset. Lanseerauskampanjan tuloksena 60 naisten vetämää yritystä on lähtenyt mukaan Onnistujanaiset-palveluun, kun tavoite oli 55 yritystä vuoden 2018 loppuun mennessä.

Tuomaristo arvosti erityisesti kampanjan tehokkuutta. Tuomariston mukaan kampanja oli rohkaiseva ja taidokas, joka pienellä panostuksella ylitti moninkertaisesti tavoitteet. Arviossa todettiin myös, että toteutustapa oli uskottava ja luonteva ja otollinen kohderyhmä löydettiin hyvin. ”Kampanja on saanut yrittäjänaiset sitoutumaan yrityskehityspalveluun, jossa pitää onnistua yhtä hyvin kuin asian markkinoinnissa.” Onnistujanaiset-kampanjan ideoi ja toteutti Keuken kanssa Mainossatama Oy.

Onnistujanaiset verkossa: http://www.keuke.fi/yritysneuvonta/liiketoiminnan-kehittaminen/onnistujanainen/

Rohkeus video: https://www.youtube.com/watch?v=yp2Wkt1eS4w

Tahto video: https://www.youtube.com/watch?v=CG5NNNBIFYo

Taito video: https://www.youtube.com/watch?v=Ns3HPxIixIY

Sitkeys video: https://www.youtube.com/watch?v=h4c6HvJ2cP0


Lisätietoa: Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213.



 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori