Sisältöön »
 

Uutiset

14.04.2015

Tiedote 14.4.2015: Tiedote: Seudulliset yrityspalvelut tarjoavat lannoitetta ja kuokanvartta - Kasvu on sarja tekoja ja reaktioita

Tiedote 14.4.2015

Seudulliset yrityspalvelut tarjoavat lannoitetta ja kuokanvartta
KASVU ON SARJA TEKOJA JA REAKTIOITA

Joskus bisnes polkee paikallaan, vaikka periaatteessa kaikki olisikin kunnossa. Silloin tarvitaan ulkopuolisia ärsykkeitä, hyviä neuvoja ja uutta katsantokantaa asioihin. Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) on nostanut kuluvan vuoden teemaksi kasvun. Saman teeman puitteissa järjestetään myös Kasvureaktiopäivä seudullisten yrityspalvelujen tiloissa Keravalla keskiviikkona 15.4.2015 klo 14–17. Mukana tapahtumassa ovat myös TE-toimiston yrityspalvelut, Uusyrityskeskus ja Keudan Oppisopimustoimisto.

– Jokaisen yrityksen pitäisi tähdätä kasvuun, sillä se tarkoittaa, että yritys on jatkuvasti ajan hermolla ja kehittyvä. Kasvu ei ole siis muodikkaiden kasvuyritysten etuoikeus, vaan jokaisen yrityksen velvollisuus, toteaa Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

Kasvureaktiopäivässä on ovet avoinna kaikille seudun yrityksille. Tapahtumassa voi testata, mitä reaktioita syntyy, kun visualisoi nopeasti oman liiketoiminnan kartalle, tai kun käy läpi markkinoinnin tsekkilistan tai kun antaa tilinpäätöksensä analysoitavaksi. Kasvureaktiopäivässä voi tutustua myös rekrytointivaihtoehtoihin, yrityksen perustamiseen ja osaamisen kasvattamiseen.

– Kasvu ei ole pelkkää liikevaihdon kasvattamista, vaikka tuloksen tekeminen luonnollisesti onkin jokaisen yrityksen peruslähtökohta. Kasvua on myös osaamisen kehittäminen, rekrytointi, markkina-alueen laajentaminen ja tietenkin uusien palvelujen ja tuotteiden kehittäminen, Pekkarinen sanoo.

PALVELUTKIN KASVOIVAT YHTEEN

Julkisia yrityspalveluja tuottavat useat organisaatiot Keski-Uudellamaalla. Organisaatiot solmivat sopimuksen Seudullisista yrityspalveluista vuonna 2012. Yhteistyösopimus toimii asiakkaan parhaaksi – asiakas saa parhaat neuvot ja palvelun ilman juoksemista paikasta toiseen. Tyypilliselle yritysasiakkaalle palveluyhteistyö tarkoittaa parempaa ja monipuolisempaa palvelua. 

Vuosi sitten Keuke, Uusyrityskeskus ja TE-toimiston yrityspalvelut muuttivat saman katon alle Keravalle. Se oli samalla merkittävä askel kohti tiiviimpää yhteistyötä.

– Kokemukset ovat pelkästään myönteisiä ja se on varmasti näkynyt konkreettisesti myös asiakaspalvelussa. Kehitämme yhteistyötämme jatkuvasti ja etsimme asiakasläheisiä toimintamalleja. Tärkeää on myös tehdä palveluja entistä enemmän näkyviksi. On jokaisen yrityksen oikeus saada maksuttomia asiantuntijapalveluja yrityksen kehittämistyöhön, toteaa Elina Pekkarinen.

Kasvureaktiopäivä keskiviikkona 15.4.2015 Seudullisten yrityspalvelujen tiloissa Keravalla, Puuvalonaukio 2D (2 krs.). Ovet ovat avoinna klo 14–17.

Lisätietoja: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

14.05.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken tekoälyilta: Järkipuhetta ja keinoja hyötyä tekoälystä

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori