Sisältöön »
 

Uutiset

11.06.2018

Etsimme joukkoomme aktiivista YRITYSKEHITTÄJÄÄ kasvun kumppaniksi ja sparraajaksi.

Keuke on paikallinen kehittämisyhtiö, joka auttaa keskiuusmaalaisia yrityksiä kehittymään ja kasvamaan. Neuvomme ammattitaidolla kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa, esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin aktivoimisessa, talous- ja rahoituskysymysten läpikäynnissä, investointien suunnittelussa, yhteistyökumppaneiden löytämisessä, kansainvälistymisessä ja omistajanvaihdoksissa.

ETSIMME JOUKKOOMME AKTIIVISTA

YRITYSKEHITTÄJÄÄ

KASVUN KUMPPANIKSI JA SPARRAAJAKSI.

Tehtävässäsi tuet keskiuusmaalaisia yrityksiä toimintansa kehittämisessä. Vahvana liiketoiminnan osaajana analysoit tunnuslukuja ammattitaidolla ja sparraat asiakkaidesi kanssa monipuolisesti esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin parantamisessa tai liiketoiminnan laajentumistilanteissa. Autat asiakkaitasi myös rahoituksen hakemisessa, yhteistyöverkostojen rakentamisessa ja omistajanvaihdoksissa.

Etsimme joukkoomme osaavaa kehittäjää ja verkostojen rakentajaa. Olet yrittäjähenkinen, aktiivinen ja vakuuttava yrityskentän osaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme myös kielitaitoasi. Sinulla on työhön soveltuva yliopisto- tai amk-tason koulutus.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja käytännönläheisen näköalapaikan yritystoiminnan kehittämiseen yhdessä mukavien asiakkaiden ja kollegoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puh. 050 549 2213 (varmimmin ke 6.6. klo 13-16, ti 12.6. klo 13-15 tai to 14.6. klo 13-15) tai elina.pekkarinen@keuke.fi. Hakuprosessista saat lisätietoa Baronan rekrytointikonsultti Sari Heermanilta, puh. 040 840 0042. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen CV-liitteen ja lomakkeella nauhoitettavan videohaastatteluvastauksen kera oheisen linkin kautta viimeistään 17.6.2018. TÄSTÄ

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

10.04.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken talousilta: Miten maailmantalous vaikuttaa omaan yritykseeni?

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori