Sisältöön »
 

Uutiset

23.03.2015

Tiedote 23.3.: Linda Liukas ammentaa inspiraatiota yrittäjille

Tiedote 23.3.2015

 Linda Liukas ammentaa inspiraatiota yrittäjille:

”PARAS TAPA KAPINOIDA ON TEHDÄ JOTAIN”

 – Kaikki on mahdollista, myös asioiden tekeminen ”väärin” päin, kannustaa lastenkirjailija ja ohjelmoija Linda Liukas yrittäjiä kehittämään liiketoimintaa. Liukas on puhumassa, inspiroimassa, ideoimassa ja teettämässä liiketoimintasuunnitelmia Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen (Keuke) inspiraatioillassa. Tuusulan Majatalo Onnelassa 24.3. klo 17–20 järjestettävään tapahtumaan on ilmoittautunut 100 yrittäjää ja yritysten avainhenkilöä.

 Linda Liukas kertoo aluksi oman tarinansa siitä, miten asiat voi tehdä toisin. Sen jälkeen Liukas laittaa osallistujat visualisoimaan oman liiketoimintakartan Business Model Canvas -pohjalle. BMC on loistava työkalu nopeaan liiketoiminnan kehittämiseen ja ideoiden esittämiseen. Työt puretaan ryhmäkeskusteluissa.

 Linda Liukas on suomalainen lastenkirjailija ja ohjelmoija. Parhaillaan hän kirjoittaa lapsille suunnattua Hello Ruby -ohjelmointikirjaa ja saman teeman aiheista opasta vanhemmille. Kirja keräsi 380 000 dollarin rahoituksen keväällä 2014 joukkorahoituspalvelu Kickstarterissa. Kauppatieteitä, designia ja tekniikkaa Aalto-yliopistossa ja Stanfordin yliopistossa opiskellut Linda on myös Suomen Digital Champion. Euroopan komissio myöntää Digital Champion -arvonimen vuosittain jäsenmaidensa henkilöille, jotka suurlähettilään tavoin edistävät maansa kansalaisten, yhteisöjen ja yritysten digivalmiuksia.

Inspiraatioilta on osa Keuken kasvun teemavuotta. Keuke haluaa kannustaa ja innostaa yrityksiä kasvamaan ja kehittämään yrityksen tuotteita ja palveluja. Kasvulle on tilausta jokaisessa yrityksessä ja koko valtakunnassa. Kasvava yritys luo työpaikkoja ja lisää siten kuluttajien ostovoimaa.

”Inspiraatioilta: Kapinoi! Tee jotain. Tee toisin.” Tuusulassa, Majatalo Onnelassa tiistaina 24.3.2015 klo 17–20. Toimittajat ovat tervetulleita paikan päälle seuraamaan miten inspiraatio sytytetään ja miten sitä hyödynnetään yritysten toiminnassa.

Lisätietoja: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213. www.keuke.fi, www.facebook.com/kehittamiskeskus.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori