Sisältöön »
 

Uutiset

24.09.2018

Tiedote 24.9.2018: Keskiuusimaalainen osaaminen esillä Alihankintamessuilla - PAREMPI TUOTTAVUUS LISÄÄ MYÖS LAATUA

Alihankintamessut, osasto C1248

Tiedote 24.9.2018

Keskiuusimaalainen osaaminen esillä Alihankintamessuilla
PAREMPI TUOTTAVUUS LISÄÄ MYÖS LAATUA

Keski-Uudellamaalla on erityisen paljon valmistavaa teknologiateollisuutta. Alan yritykset ovat myös innokkaita kehittämään toimintojaan ja investoimaan tuotantoonsa.

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) esittelee toimialueensa osaamista yhdessä viiden paikallisen teknologiayrityksen kanssa Alihankintamessuilla Tampereella 25.-27.92018. Yhteisosastolla ovat mukana Jousiteos Oy, MetComp Oy, Salhydro Oy, Jarparo Oy sekä Pakkauspojat Oy.

Alihankinta 2018- messujen teemana on tuottavuus. Myös Keuken yksi palvelujen kärkiteemoista on tuoda uusia työkaluja yritysten tuottavuuden parantamiseen. Sampo-palvelussa paneudutaan erityisesti työn tehokkuuteen, sujuviin prosesseihin ja henkilöstön tuottavaan sitouttamiseen.

Jousia joustavalla asenteella

Tuusulalainen Jousiteos Oy valmistaa jousia tilauksesta, asiakkaan omien mittojen, piirustusten ja mallien mukaan. Jousien valmistuksessa käytetään DIN-standardien mukaisia jousiraaka-aineita; galvanoitua, ruostumatonta ja haponkestävää terästä. Nykyaikaiset CNC-jousikoneet takaavat tasaisen laadun ja kilpailukykyiset hinnat niin pienissä protosarjoissa kuin miljoonien kappaleiden tuotantosarjoissakin. 

www.jousiteos.fi

Koneistusta ammattitaidolla  

Järvenpääläinen MetComp Oy on alihankintakoneistukseen erikoistunut sopimusvalmistaja ja konepaja. Metcomp Oy valmistaa vaativia hienomekaanisia komponentteja eri teollisuudenaloille ja tuotteita valmistetaan alumiinista, muovista, messingistä, raudasta ja kirkkaista teräksistä. Metcomp Oy:n asiakkaina ovat muun muassa paperiteollisuuden kone- ja automaatioratkaisujen, paloturvallisuusjärjestelmien, mittausinstrumenttien ja sairaalateknologioiden valmistajat sekä prosessiteollisuus.

www.metcomp.fi

Maanlaajuinen palveluverkosto käytettävissänne

Salhydro Oy palvelee teollisuutta ja kunnossapitoa kattavasti maanlaajuisella palveluverkostollaan. Tuotevalikoima kattaa hydrauliikan, pneumatiikan, teollisuusletkut sekä liittimet ja tuotevalikoimaan kuuluu yli 20 000 nimikettä. Salhydro Oy tarjoaa yli 30 vuoden kokemuksella asiantuntevia ratkaisuja monenlaisiin teollisuuden tarpeisiin.

www.salhydro.fi

Vaativien teollisuuden investointihyödykkeiden kokonaisvalmistaja

Järvenpäässä sijaitseva Jarparo Oy on erikoistunut vaativien teollisuuden investointihyödykkeiden valmistamiseen ja tuotekehitykseen. Tyypillisiä toimituksia ovat energiateollisuuden ja prosessiteollisuuden suuret laitteet, jotka sisältävät mekaanisen toimilaitteiston lisäksi vaativan automaation. Palveluihin kuuluvat myös räätälöidyt ratkaisut ja tuotekehitys.

www.jarparo.com

Kaikki pakkauksista

Pakkauspojat Oy ovat pahvinjalostuksen ammattilaisia, tarjolla on laaja valikoima tuotteita ja palveluita asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin. Tuotanto- ja toimitilat, sekä logistiikkakeskus sijaitsevat Nurmijärven Klaukkalassa, jossa perheyritys aloitti toimintansa jo vuonna 1991. Pakkauspojat Oy kuuluu Suomen suurimpiin yksityisiin aaltopahvin jalostajiin. he toteuttavat asiakkaiden haastavimmatkin pakkausratkaisut. Vahvuuksiin kuuluu nopeus, sekä hyvä ja yksilöllinen palvelu.

www.pakkauspojat.fi

Keuke auttaa kasvamaan ja menestymään

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n (Keuke) tuottaa yritysneuvontapalveluja Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Sipoon alueella toimiville yrityksille. Keuken tehtävänä on luoda edellytyksiä uudelle elinkeinotoiminnalle ja olemassa olevien yritysten menestykselle. Keuke toimii aktiivisesti yhdessä muiden yritysneuvontapalvelutuottajien kanssa ja tarjoaa siten laajan asiantuntijaverkoston palvelut yrittäjille. Keuke palvelee kaikkia yrityksiä ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta kaikissa liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Kaikki Keuken perusneuvontapalvelut ovat maksuttomia.

www.keuke.fi

Lisätietoja: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n Yrityspalvelupäällikkö Riitta Backman 050 305 6771.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

10.04.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken talousilta: Miten maailmantalous vaikuttaa omaan yritykseeni?

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori