Sisältöön »
 

Uutiset

02.03.2015

Tiedote 2.3. MITÄ TUKIA ON TARJOLLA? MISTÄ RAHAA KASVUUN JA INVESTOINTEIHIN?

Tiedote 2.3.2015

MITÄ TUKIA ON TARJOLLA? MISTÄ RAHAA KASVUUN JA INVESTOINTEIHIN? 

Yrityksen investointeihin ja uusien suunnitelmien toteuttamiseen tarvitaan rahaa. Kasvun rahoittamiseen ei ole yhtä ja parasta keinoa vaan rahoituspaketti muodostuu yleensä useamman rahoittajan kokonaisuudesta. Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) järjestää tiistaina 3.3.2015 klo 9–11 rahoitustuki- ja neuvontainfon Nurmijärvellä, jossa paikalla on kertomassa omista rahoitusvaihtoehdoistaan Ely-keskuksen, Finnveran ja Emo ry:n edustajat. Tilaisuuteen on ilmoittautunut 90 rahoituksesta kiinnostunutta henkilöä.

– EU-ohjelmakausi vaihtui viime vuonna ja yritystukia ei ole juurikaan ollut tarjolla. Tämä näkyy hyvin konkreettisesti myös Keuken viime vuoden tilastoissa. Rahoitushakemuksia tehtiin edellistä vuotta selvästi vähemmän. Nyt uuden ohjelmakauden tuet ovat haettavissa, kertoo Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

– Toisaalta myös tämän hetken taloudellinen tilanne näkyy investointihalukkuudessa. Yritykset ovat varovaisia tekemään suuria investointeja, vaikka rahoitusta olisikin tarjolla. Ehkä siinäkin suunta alkaa muuttua, rahoitusinfomme on ainakin kiinnostanut yrittäjiä.

RAHOITUKSEN HAKEMINENKIN KANNATTAA VALMISTELLA

Rahoituksen hakeminen on oma prosessinsa, johon kannattaa valmistautua perusteellisesti. Rahoittajat vakuuttuvat, kun kannattavuuslaskelmat on tehty asiantuntevasti. Myös liiketoimintasuunnitelma on hyvä päivittää.

Keukelta saa neuvoja rahoitussuunnitteluun ja kokonaisvaltaiseen taloussuunnitteluun. Keuke myös kertoo mahdollisista yritystuista, joita yritys voi saada kansainvälistymiseen, kasvuun tuote- ja palvelukehitykseen ja muihin innovatiivisiin kehittämistoimiin.

– Tulossuunnittelu, hinnoittelu- ja kannattavuuslaskelmat ovat hyvänä päätöksenteon tukena yritykselle itselleen, mutta myös pankille ja Finnveralle ja muille mahdollisille rahoitustahoille. Käytännössä se tarkoittaa, että pitää olla esitys siitä, miten vaikkapa parinsadan tuhannen euron kone maksaa itsensä takaisin ja millaisessa ajassa, Pekkarinen selvittää.

Rahoitustuki- ja neuvontainfo on osa Keuken kuluvan vuoden teemaa, kasvua. Keuke on mukana muun muassa valtakunnallisessa Kasvu Open -kasvuyrittäjyyskilpailussa, mikä on tarkoitettu kaikille kasvusta kiinnostuneille seudun yrityksille. Keuke järjestää vuoden aikana myös kasvuun tähtäävää valmennusta ja sparrausta.

Rahoitustuki- ja neuvontainfo tiistaina 3.3.2015klo 9-11 Nurmijärven kunnantalolla, Keskustie 2 B.

Lisätietoja: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213, www.keuke.fi, www.facebook.com/kehittamiskeskus.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

14.05.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken tekoälyilta: Järkipuhetta ja keinoja hyötyä tekoälystä

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori