Sisältöön »
 

Uutiset

28.11.2019

Johtajuuden siunaus ja hulluus aiheena Keuken johtajuusfoorumissa

Johtajuuden siunaus ja hulluus aiheena Keuken johtajuusfoorumissa

MILLAINEN JOHTAMINEN TOIMII 2020-LUVULLA?

Joukkoja pitää johtaa, mutta millä tyylillä? Jonkun on näytettävä suuntaa, mutta millä tavalla? Keppiä vai porkkanaa? Autoritarismia vai demokratiaa?

Harvat syntyvät johtajiksi, mutta odotukset johtajia kohtaan ovat yleensä lähes epärealistiset. Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) järjestää johtajuusfoorumin tiistaina 3. joulukuuta klo 13 Järvenpää-talolla. Tapahtuman otsikkona on Johtamisen siunaus ja hulluus ja paikalla on neljä menestynyttä johtajaa kertomassa ja keskustelemassa johtamisesta 2020-luvun kynnyksellä.

– Tehtävämme on tuoda uusia näkökulmia ja inspiraation lähteitä toimialueemme yrittäjille ja yritysjohtajille. Johtajuus on yhä enemmän esillä otsikoissa, kirjoissa ja kolumneissa, sillä työn tekeminen on vahvasti murroksessa. Uusi sukupolvi tarvitsee uudenlaisia johtajia, toteaa Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

Alustuspuheenvuorojen jälkeen paneelikeskustelua moderoi Maarit Tastula.


KESKUSTELEMASSA JA OMASTA JOHTAJUUDESTAAN KERTOMASSA OVAT: 

Paula Salastie, Teknos: Teknos on kansainvälinen maalinvalmistaja, joka on perustettu vuonna 1948. Toimintaa yrityksellä on 20 maassa. Konsernijohtaja Paula Salastie jatkaa yrityksen toimintaa kolmannessa sukupolvessa. Salastielle myönnettiin vuonna 2016 Vuoden Liikemies -palkinto.

Mikko Honkanen, Vainu: Vainu on vuonna 2013 perustettu työkalu B2B-myyntiin, joka hyödyntää laajasti verkon tietokantoja myyntiprospektien etsimisessä. Toimitusjohtaja Mikko Honkanen on valittu vuoden 2018 Kasvuyritysjohtajaksi.

Saana Tyni, Koti Puhtaaksi: Koti Puhtaaksi Oy on palkittu Great Place to Work -kilpailussa Suomen parhaaksi työpaikaksi ja Euroopan parhaaksi siivousalan työpaikaksi vuonna 2019. Yrittäjä Saana Tynin missiona on ollut alusta asti nostaa siivousalan arvostusta ja ravistella perinteisiä rakenteita.

Markku Rentto, Reka & Neo Industrial: Markku Rentto on neljännen polven yrittäjä suomalaisessa perheyrityksessä. Renttolla on erityisen laaja kokemus yrityskentästä yrityksien perustamisesta kansainvälistymiseen, pörssilistauksiin ja myös konkurssiin

Johtamisen siunaus ja hulluus – Keuken johtajuusfoorumi tiistaina 3.12.2019 klo 13-16 (kahvit tarjolla klo 12.30 alkaen) Järvenpää-talolla, Hallintokatu 4, Järvenpää. Tilaisuuteen on ollut ennakkoilmoittautuminen. Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tapahtumaan: ilmoittautumiset keuke (at) keuke.fi tai puhelin 050 341 3210

Lisätietoja: Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213. www.keuke.fi. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja LinkedINistä. 

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori