Sisältöön »
 

Uutiset

17.02.2015

Tiedote: 17.2.2015: Keuke palveli viime vuonna 1500 yritystä

TIEDOTE

Keuke palveli viime vuonna 1500 yritystä
YRITYKSET PANOSTAVAT NYT MARKKINOINTIIN JA TUOTEKEHITYKSEEN

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) neuvoi ja palveli viime vuonna 1500 yritystä. Se on lähes 300 yritystä enemmän kuin edellisenä vuonna. Keuken asiakasmäärät ovat kasvaneet merkittävästi viimeisen viiden vuoden aikana. Vuoteen 2012 verrattuna kasvua on lähes puolet.

Neuvontatoimenpiteiden lukujen perusteella yrityksiä kiinnostavat markkinointi, tuotekehitys, kansainvälistyminen ja yleinen yrityksen kehittäminen. Markkinointisuunnitelmia tehtiin viime vuonna 136 kappaletta Keuken asiantuntijoiden kanssa, mikä on 74 enemmän kuin edellisenä vuonna. Henkilöstösuunnitelmia tehtiin viime vuonna 28 kappaletta ja tuotekehityssuunnitelmia 44 kappaletta. Lähes 20 yritystä teki kansainvälistymissuunnitelman. Sen sijaan rahoitushakemuksia ja investointisuunnitelmia tehtiin aikaisempaa vuotta reippaasti vähemmän.

– EU-ohjelmakausi vaihtui viime vuonna, eikä julkisia yritystukia ollut juuri saatavilla. Investointisuunnitelmien kohdalla näkyy selvästi tämän hetkinen taloudellinen tilanne. Yritykset harkitsevat tarkkaan investointejaan, toteaa Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

Viime vuonna Keukessa tehtiin 83 omistajanvaihdossuunnitelmaa. Se viestii asian ajankohtaisuudesta ja myös tehokkaasta markkinointiviestinnästä. Omistajanvaihdokset olivat Keuken viime vuoden kärkiteema, josta viestittiin aktiivisesti yrityksille.

VUODEN 2015 TEEMANA KASVU

Keuke on nostanut kuluvan vuoden teemaksi kasvun. Keuke on mukana muun muassa valtakunnallisessa Kasvu Open -kasvuyrittäjyyskilpailussa, mikä on tarkoitettu kaikille kasvusta kiinnostuneille seudun yrityksille. Kilpailuun voi hakea mukaan helmikuun loppuun saakka ja luvassa on vahvaa osaamista ja sparraamista 900 kokeneen yritysjohtajan voimin.

Keuke järjestää vuoden aikana myös kasvuun tähtäävää valmennusta ja sparrausta. Käynnissä on jo muun muassa kaksi kuukautta kestävä Myyvä Yrittäjä -kasvuvalmennus, joka tarjoaa myynnin ja markkinoinnin näkökulmia ja työkaluja yrittäjille.

– Kasvu ei ole pelkästään kasvuyritysten asia. Kasvu on jokaisen yrityksen mahdollisuus, se on oikeastaan jokaisen yrityksen elinehto. Kasvua on kaikki kehittäminen yrityksessä, sanoo Elina Pekkarinen.

– Yksi kasvun tavoitteista on ehdottomasti uudet työpaikat. Keuken tehtävänä on ohjata, tukea ja sparrata yrityksiä niin, että ne pystyisivät luomaan uusia työpaikkoja terveelle pohjalle.

Keuke lukuina/ vuosi 2014:

5000+ yhteydenottoa ja asiakastapaamista
7 asiakkaalle omistautunutta asiantuntijaa
12 000+ asiantuntijatyötuntia yritysten kehittämiseksi
190+ omistajanvaihdospalvelujen käyttäjää
400+ arvioitua liiketoimintaa
1100+ tilaisuuksiin osallistujaa
3,1 M€ rahoitushakemuksia
7 yritysmyönteistä kuntaa

Lisätietoja: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

14.05.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken tekoälyilta: Järkipuhetta ja keinoja hyötyä tekoälystä

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori