Sisältöön »
 

Uutiset

02.02.2015

Tiedote 2.2.2015: Anne Berner ja Hjallis Harkimo kasvun lähettiläinä Keski-Uudenmaan Kasvupolulla

Tiedote 2.2.2015

Anne Berner ja Hjallis Harkimo kasvun lähettiläinä Keski-Uudenmaan Kasvupolulla

Keski-Uudenmaan yrityksille aukeaa uusia mahdollisuuksia rakentaa, suunnitella ja saada apua omiin kasvusuunnitelmiinsa. Kasvu Open Kasvupolku käynnistyy Järvenpää-talolla 4.2. kello 13 – 16. Starttitilaisuudessa Vallila Interior Oy:n hallituksen puheenjohtaja Anne Berner ja rautainen yrittäjä Hjallis Harkimo innostavat yrityksiä kasvuun omien kokemusten kautta.

Valtakunnallinen yritysten kasvun sparrauskilpailu Kasvu Open 2015 tarjoaa yrityksille maksutonta tukea ja valmennusta kasvun ja uudistumisen edistämiseen. Keski-Uudellamaalla käynnistyy helmikuun alussa alueen yrityksille tarkoitettu Kasvupolku, jonka aikana yritykset saavat sparrausta omiin kasvusuunnitelmiinsa.

Kasvupolun aikana yritys tapaa 10 eri alan asiantuntijaa ja kasvun ammattilaista. Ainutlaatuiset ja testatut työpajametodit takaavat mukana oleville yrityksille innostavaa sparrausta, osaaja- ja rahoituskontakteja sekä konkreettisia työkaluja oman kasvusuunnitelman toteuttamiseen.

Keski-Uudellamaalla Kasvupolkua on mahdollistamassa iso joukko alueellisia yritysten kasvun kumppaneita. Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen toimitusjohtaja Elina Pekkarinen kannustaa kaikkia kasvua tavoittelevia yrityksiä mukaan.

– Yritysten kasvun tukeminen on erittäin tärkeää ja ennen kaikkea innostavaa työtä. Nyt on tarjolla tukea, uusia näkökulmia ja ennen kaikkea vahvaa asiantuntemusta kasvusuunnitelmien toteuttamiseen, joten rohkeasti mukaan!

– Erityisesti toivon pidempään toimineiden yritysten ottavan kasvuhaasteen vastaan. Kasvaminen ei ole pelkästään uusien yritysten ja start up -yritysten juttu, Pekkarinen toteaa.

Kasvu on kaikille mahdollista

Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki kasvua tavoittelevat yritykset toimialasta tai koosta riippumatta. Kasvupolun sparraukseen valitaan hakijoiden joukosta 15 kasvusuunnitelmallaan vakuuttanutta yritystä. Tuomaristossa mukana oleva kokenut sarjayrittäjä, media- ja IT-asiantuntija Ilkka O. Lavas tietää, mitä yrityksen kasvattaminen vaatii.

– Menestyvillä kasvuyrityksillä on usein jotain sellaista, mitä kilpailijoiden on hankalaa tai mahdotonta kopioida. Kasvun ytimessä on jotain, minkä toteuttaminen on itselle helppoa, mutta kilpailijoille vaikeaa. Usein digitaaliset palvelut tuovat tässä etumatkaa. Suomi tarvitsee kasvuyrittäjyyttä ja siihen tulee kannustaa kaikin tavoin. Odotan mielenkiinnolla ja innokkaana kasvuhaluisten yritysten rohkeita suunnitelmia, sanoo Lavas.

Yritykset voivat hakea Keski-Uudenmaan Kasvupolulle aina 28.2.2015 asti osoitteessa www.kasvuopen.fi/osallistu. Starttitapahtumaan on ilmoittautunut 180 yrittäjää ja yritysten kumppania.

Valtakunnallisten Kasvu Open yhteistyökumppaneiden Nordean, Finnveran, Technopoliksen ja TeliaSoneran lisäksi Keski-Uudenmaan Kasvupolkua ovat mahdollistamassa Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus, Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus, Uudenmaan Yrittäjät, Laurea-ammattikorkeakoulu, Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä sekä Kauppakamari.

Kasvu Open on Suomen merkittävin yritysten kasvun sparrauskilpailu. Vuonna 2014 kaikkiaan 190 yritystä oli mukana Kasvu Open sparrauksessa eri puolella Suomea. Tänä vuonna yli 900 kasvun asiantuntijaa on sitoutunut jakamaan maksutta osaamistaan 455 kasvua tavoittelevalle yritykselle.

Lisätietoa: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, p. 050 549 2213

www.kasvuopen.fi ja www.kasvuopen.fi/kasvupolut/keski-uudenmaan-kasvupolku-2015

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori