Sisältöön »
 

Uutiset

09.01.2020

Etsimme joukkoomme positiivista ja reipasta toimistotehtävien ammattilaista palveluneuvojan tehtävään

Me olemme Keuke. Autamme vuosittain 2000 yritystä syntymään, kehittymään ja kasvamaan. Teemme liiketoiminnan arviointeja, tuotekehityssuunnitelmia, markkinointisuunnitelmia, autamme hakemaan rahoitusta investoinneille ja järjestämme lukuisia innostavia tapahtumia. Me olemme Keuke, seitsemän yrittäjämyönteisen kunnan omistama dynaaminen kehittämisyhtiö Keski-Uudellamaalla, joka omalla osaamisellaan lisää alueen elinvoimaisuutta ja hyvinvointia.

NYT ETSIMME JOUKKOOMME POSITIIVISTA JA REIPASTA TOIMISTOTEHTÄVIEN AMMATTILAISTA

PALVELUNEUVOJAN TEHTÄVÄÄN

Sinä olet ensimmäinen kontakti asiakkaisiimme ja yhteistyökumppaneihimme. Vastaat monipuolisesti Keuken asiakaspalvelutehtävistä, ajanvarauksesta, sosiaalisen median päivittämisestä, tapahtumajärjestelyistä, järjestelmien ylläpidosta, kokousjärjestelyistä ja toimiston juoksevien asioiden hoitamisesta sekä vastaat toimiston yleisestä viihtyvyydestä.

Napakan työotteen lisäksi sinulla on opisto- tai AMK-tason koulutus sekä kokemusta toimisto- ja asiakaspalvelutehtävistä. Hallitset toimisto-ohjelmat ja tekstin tuottaminen suomeksi on sinulle luontaista. Tunnet somemaailman ja osaat kohdata ihmiset myös livenä. Myös hyvä englannin kielen taito on eduksesi, ruotsin kieli pelkkää plussaa. Työssäsi tarvitset myös omaa autoa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puh. 050 549 2213 (varmimmin ke 15.1. klo 14-16 tai ke 22.1. klo 11-14) tai elina.pekkarinen@keuke.fi. Hakuprosessista saat lisätietoa Baronan rekrytointikonsultti Sari Heermanilta, puh. 040 840 0042. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen CV-liitteen ja lomakkeella nauhoitettavan videohaastatteluvastauksen kera TÄSTÄ viimeistään 28.1.2020.

 

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori