Sisältöön »
 

Uutiset

24.08.2015

Tiedote 24.8.2015: Madventures: Keuke hullujen seikkailijoiden matkassa

Tiedote 24.8.2015

Keuke hullujen seikkailijoiden matkassa

YRITTÄJÄ TARVITSEE ROHKEUTTA JA LUOVUUTTA

Yrittäjiltä ja yritysjohtajilta vaaditaan avarakatseisuutta ja riskinottokykyä. Jatkuvasti muuttuvien markkinoiden virrassa luovimista voisikin kuvailla eräänlaiseksi seikkailuksi. Huippusuosioon ja maailmanlaajuiseen levitykseen nousseen Madventuresin tuottajana toimiva Riku Rantala ja ohjaaja Tuomas "Tunna" Milonoff ovat keränneet suosiota omaperäisyydellään ja räväkkyydellään. Nyt kaksikko tulee kertomaan kokemuksistaan yrittäjille Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen järjestämässä seikkailukoulussa tiistaina 25.8.2015 Keuda-talossa Keravalla.

Madventures-kaksikko on saanut useita tunnustuksia. Heidät palkittiin syyskuussa 2012 valtion tiedonjulkistamispalkinnolla, maantieteen ja maailman tuntemuksen edistämisestä erityisesti nuorisoa kiinnostavalla tavalla. Elokuussa 2014 Rantalan ja Milonoffin tuotantoyhtiön Yle TV2:lle tuottama Docventures palkittiin 20.000 euron arvoisella Formaatti-Finlandia -palkinnolla.

Luennoitsijoina Riku ja Tuomas ovat mukaansatemppiaavia ja persoonallisia. Madventures -seikkailut luovat pohjan heidän luennoilleen, jotka koskettavat laaja-alaisesti esimerkiksi monikulttuurisuutta, tavoitteiden saavuttamista, rohkeutta, luovuutta ja yrittäjyyttä. Rikun ja Tunnan luennot motivoivat, herättävät ajatuksia ja inspiroivat.

KEUKE RUOKKII KASVUA

Madventures-luento on osa Keuken Kasvun teemavuotta.– Me panostamme koko vuoden aktiivisesti kasvun ruokkimiseen. Olemme olleet mukana valtakunnallisessa Kasvu Open -kasvuyrittäjyyskilpailussa ja lisäksi me tarjoamme mahdollisimman paljon yrittäjille työkaluja ja lannoitetta kasvuun, sanoo Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskuksen toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

– Teemavuodella ja sen tapahtumilla haluamme havahduttaa yrittäjät ymmärtämään, että jokainen yritys voi olla kasvuyritys, ja että yritystä pitää jatkuvasti kehittää.

Seikkailukouluun on ilmoittautunut hulppeat 217 henkilöä. Tilaisuus tiistaina 25.8.2015 klo 17.30–19.30 Keuda-talo, Kerava-sali, Keskikatu 3 A, Kerava.

Lisätietoja: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213. ww.keuke.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

14.05.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken tekoälyilta: Järkipuhetta ja keinoja hyötyä tekoälystä

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori