Sisältöön »
 

Uutiset

02.02.2015

TIEDOTE 2.2.2015: Keuke saattaa Yrityskummipäivässä yhteen kummit ja yrittäjät

Keuke saattaa Yrityskummipäivässä yhteen kummit ja yrittäjät

JOKO SINULLA ON OMA YRITYSKUMMI?

Yrittäminen saattaa olla välillä kovinkin yksinäistä puuhaa. Päässä pyörivät monet asiat, kuten markkinointi, myynti, rahoitus, kasvu, laajentuminen ja erikoistuminen. Ja päätöksiä – niitä pitäisi pystyä tekemään nopeastikin. Mitä jos saisitkin avuksesi kokeneen ammattilaisen neuvomaan ja sparraamaan maksuttomasti ja luottamuksella?

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) järjestää tiistaina 3.2.2015 klo 10–15 yrityskummipäivän. Tilaisuudessa on paikalla kuusi yrityskummia, joille on voinut etukäteen varata myös henkilökohtaisia keskusteluaikoja.

MIKÄ KUMMI?

Yrityskummit ovat kokeneita yritysjohtajia ja elinkeinoelämän asiantuntijoita, jotka ovat lupautuneet antamaan aikaansa ja osaamistaan yritysten ja kuntien elinkeinotoiminnan kehittämiseen. Keski-Uudenmaan yrityskummien vahvuuksia ovat mm. liikkeenjohto, tuotanto, rahoitus, markkinointi ja mainonta, kansainvälistyminen ja omistajanvaihdokset.

Yrityksen liiketoimintaan liittyvät päätökset ja toimenpiteet tehdään aina yrityksen ja yrittäjän toimesta ja ne ovat hänen vastuullaan. Yrityskummi on siis riippumaton asiantuntija ja luottamuksellinen keskustelukumppani. Verkostoituminen ja erilaisten ratkaisuvaihtoehtojen läpikäyminen ovat osa yrityskummin työkalupakkia.

Kummitoimintaa organisoi Suomen Yrityskummit ry. Tule tutustumaan yrityskummitoimintaan sekä katsomaan, mitä sinun yrityksesi voisi saada yrityskummilta.

Lisätietoa: Palvelukoordinaattori Minna Lojander, Puhelin: 050 341 3210;

minna.lojander @keuke.fi ja www.yrityskummit.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

14.05.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken tekoälyilta: Järkipuhetta ja keinoja hyötyä tekoälystä

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori