Sisältöön »
 

Uutiset

13.03.2020

KEUKE VARAUTUU NEUVOMAAN PANDEMIAN SEURAUKSISTA KÄRSIVIÄ YRITYKSIÄ

Tiedote 13.3.2020

Joka yrittäjän talouskoulu toteutetaan livestreamina

KEUKE VARAUTUU NEUVOMAAN PANDEMIAN SEURAUKSISTA KÄRSIVIÄ YRITYKSIÄ

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) siirtää koulutustapahtumansa verkkoon. Tiistaina 17. maaliskuuta Nurmijärvellä pidettäväksi suunniteltu Joka yrittäjän talouskoulu toteutetaan livestreamina verkon kautta. Tapahtumaan ilmoittautuneille ilmoitetaan muutoksesta henkilökohtaisesti, mutta Keuken kotisivuilta löytyvä tapahtumalinkki on avoin kaikille.

– Toimimme nyt valtioneuvoston suositusten mukaisesti emmekä järjestä isoja yleisötapahtumia pandemian aikana. Haluamme kuitenkin tarjota suunnitellut koulutustapahtumat asiakkaillemme ja siihen verkko tarjoaa hyvän vaihtoehdon, kertoo Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

Keuken toiminta jatkuu pandemiasta huolimatta normaalisti. Asiakkaita tavataan ja yrityksiä neuvotaan. Keukessa varaudutaan myös pandemiasta aiheutuvan ylimääräisen neuvonnan järjestämiseen.

– Toimimme kaikin puolin vastuullisesti ja tehostamme tilojemme siivousta ja käsihygieniaa. Ohjeistamme asiakkaitamme ja henkilökuntaamme, että flunssaoireisena ei tulla paikalle. Meillä on mahdollista tarvittaessa tehdä neuvontaa myös etätyönä ja olla yhteyksissä asiakkaisiin verkkoneuvotteluna tai puhelimitse.

– Me emme vielä voi tarkkaan tietää, mitä kaikkea tämä erityistilanne tulee aiheuttamaan meidän paikallisessa yrityskentässä, mutta monenlainen rahoitus- ja kriisineuvonta tulee varmasti lisääntymään. Autamme parhaamme mukaan ja olemme varautuneet siirtämään myös kesälomiamme, mikäli neuvonnan tarve lisääntyy merkittävästi.

Keuke on paikallinen kehittämisyhtiö, joka auttaa keskiuusmaalaisia yrityksiä kehittymään ja kasvamaan Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan alueilla. Neuvomme ammattitaidolla kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa, esimerkiksi myynnin ja markkinoinnin aktivoimisessa, talous- ja rahoituskysymysten läpikäynnissä, investointien suunnittelussa, yhteistyökumppaneiden löytämisessä, kansainvälistymisessä ja omistajan vaihdoksissa.

Lisätietoja: Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213. www.keuke.fi. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

14.05.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken tekoälyilta: Järkipuhetta ja keinoja hyötyä tekoälystä

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori