Sisältöön »
 

Uutiset

16.04.2020

Kasvuhakuiset yritykset Uudenmaan Kasvupolulle valittu

Tiedote 16.4.2020

Kasvuhakuiset yritykset Uudenmaan Kasvupolulle valittu

OSALLISTUJISTA KOLMANNES ON KESKI-UUDELTAMAALTA

Perinteinen Kasvu Open kilpailun Uudenmaan Kasvupolku käynnistyi pääsiäisen jälkeen. Kasvusparrauskilpailuun haki mukaan 92 uusimaalaista yritystä, joista mukaan valittiin 35. Näistä 11 on Keski-Uudeltamaalta.

– Hakemuksia tuli todella ilahduttava määrä. Ja tietenkin vielä ilahduttavampaa on, että noin suuri osa kasvupotentiaalisista yrityksistä oli meidän alueeltamme. Mukaan valituissa yrityksissä näkyy halu kasvaa ja kehittyä, toteaa Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n (Keuke) toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

Elina Pekkarinen toimii Uudenmaan Kasvupolun tuomariston puheenjohtajana. Lisäksi tuomaristoon kuuluvat Tom Gammals Novagosta, Jutta Westerlund Posintrasta, Petri Graeffe Uudenmaan Yrittäjistä ja Niclas Tåg Uudenmaan TE-toimistosta.

– Valittujen yritysten kohdalla arvioimme niiden markkinapotentiaalia, tiimiä, kasvukykyä ja näyttöjä. Tärkeimpiä kriteerejä oli kasvuhalu, Pekkarinen kertoo.

– Aika on nyt hyvin erikoinen ja haasteellinen, mutta kehittämistä tarvitaan aina. Kilpailu voi olla loistava ponnahduslauta korona-ajan jälkeisen uuden kasvun rakentamiseen.


KASVUN KÄRJET VAIHTUIVAT HETKESSÄ, MUTTA HALU KASVAA JÄI

Raskaan kaluston huoltoja tekevä Tuusulan Autohuolto Oy odottaa saavansa sparraajilta tietoa ja kokemuksia siitä, miten aikaisemmista talouden taantumista on selvitty. Fiilis on edelleen positiivinen ja kasvupolulle lähdetään odottavien mielin.

– Kun ilmoittauduimme mukaan kilpailuun, ajatuksena oli laajentaa toimintaa. Nyt tämän kriisin seurauksena haemme enemminkin ratkaisuja siihen, miten säilyttää nykyinen markkina-asema ja kassavirta, kertoo toimitusjohtaja Atte Takkinen.

Järvenpääläinen yrittäjä Anna Uusiheimala oli juuri lanseeraamassa Onnenkeksi-tuotettaan ennen koronakriisin puhkeamista. Onnenkeksin myynti ja markkina oli suunniteltu muun muassa hotelleille, turisteille, tapahtumiin, ravintoloihin, häihin ja yrityksille. Tuotteen lanseerauksen ympärille oli ideoitu ja sovittu monenlaisia tapahtumia, mitkä kaikki jouduttiin perumaan.

– Kun koronatilanne iski päälle, mietin ensin, että vetäydyn koko kasvukilpailusta. Mutta alkujärkytyksestä toivuttuani päätin, että nyt on mukauduttava jotenkin tilanteeseen. Nyt haen ennen kaikkea apua ja näkökulmia tuotteen lanseeraamiseen muuttuneessa tilanteessa.

Ensimmäinen sparrauspäivä Keski-Uudenmaan yrityksille järjestetään 21.4.2020. Poikkeuksellisesti sparraus tapahtuu digitaalisen oppimisympäristön kautta. Mukana kilpailussa ovat seuraavat yritykset: Fysiotuki Oy (Järvenpää), Into Health & Care Oy (Järvenpää), JTK-Sähkö Oy (Kerava), Lemigo Oy (Tuusula), Marrow Oy (Kerava), MTJ-Sportmaalarit Oy (Kerava), Nordqvist Oy (Nurmijärvi), Nurmijärven Muurarit Oy (Nurmijärvi), Onnenkeksi Oy (Järvenpää), Smart Advice Oy (Järvenpää) ja Tuusulan Autohuolto Oy (Tuusula).

Lisätietoja: Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213. www.keuke.fi. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori