Sisältöön »
 

Uutiset

25.05.2020

Yritysapu-palvelu tarjoaa apua yrityksille koronakriisistä selviytymiseen

Yritysapu-palvelu tarjoaa apua yrityksille koronakriisistä selviytymiseen

Yritysapu-Företagshjälp -palvelu starttaa Uudellamaalla toimivien kolmen kehitysyhtiön, Keuken, Posintran ja Novagon, sekä Uudenmaan TE-toimiston yhteistyönä. Uudenmaan liiton rahoittama palvelu tarjoaa yrityksille apua koronaepidemiasta aiheutuvien akuuttien haasteiden hallintaan ja niistä selviytymiseen. Keski-Uudenmaan alueella avun yrityksille tarjoaa Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy. Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen iloitsee uuden palvelun tuomasta mahdollisuudesta auttaa pitkäkestoisesti yhä useampia yrityksiä. Hän myös korostaa, että tässä tilanteessa on tärkeää pyytää apua ja katsoa kriisin yli keskittymällä kaikkeen siihen, mitä voi nyt tehdä. 

– Kriisistä ei tarvitse selvitä yksin. Tekemällä korjaavia toimenpiteitä pääsemme nopeammin kriisin yli ja rakentamaan uutta kasvua. 

Yritysapu keskittyy alussa erityisesti ravintola- ja palvelualan yrityksiin, joiden työllistämisvaikutus on merkittävä ja jotka ovat toimialoina olleet koronakriisin suurimpien kärsijöiden joukossa. 

– Seuraamme jatkuvasti yrityskentän kuulumisia ja suuntaamme palvelua sen mukaan, millä toimialoilla ja missä asioissa apua tarvitaan, Pekkarinen toteaa. Aloitimme yritysten kriisineuvonnan koronapandemiaan liittyen maaliskuun puolivälissä ja yli 900 yritystä on jo hyödyntänyt palveluitamme.

 

Yritysapu -palvelu tarjoaa konkreettista apua 

Yritysapu-palvelussa Uudenmaan TE-toimisto kontaktoi yhteistyökumppaninsa Sun Ura Oy:n avulla Uudenmaan alueen yrityksiä selvittääkseen niiden koronaepidemiasta aiheutuvaa palvelutarvetta. Mikäli yrityksessä todetaan selkeä palvelutarve, yrityksen yhteystiedot välitetään kehittämisyhtiön yrityskehittäjälle, joka työstää yrityksen kanssa tarkemman tilanneanalyysin ja konkreettisen etenemissuunnitelman. Tavoitteena on ohjata yritys juuri sen tarvitseman avun pariin. 

Yritykselle tarjottava apu määräytyy yrityskohtaisesti tarpeen mukaan. Apu voi olla esimerkiksi tukea kehitysmahdollisuuksien kartoittamiseen, sopivan kriisirahoituksen hakemiseen tai uusien liiketoimintaratkaisujen löytämiseen. Tarkoituksena on tehdä ennakoivia toimenpiteitä, jotta yritys selviäisi koronakriisistä ja löytäisi etenemiskeinoja uuteen tilanteeseen. Keukella palvelun tuottamiseen on valjastettu oma tiimi, joka on valmiina auttamaan yrittäjiä lyhyellä varoitusajalla.

– Käymme läpi, onko yritys jo saanut koronasta aiheutuviin liiketoiminnan häiriöihin saatavia tukia ja autamme niiden hakemisessa. Tärkeää on myös ajatusten selkiyttäminen ulkopuolisen asiantuntijan kanssa keskustellen. Ottakaa rohkeasti yhteyttä niin lähdetään yhdessä kartoittamaan tilannetta ja suunnittelemaan tulevaa eteen päin katsoen, kannustaa yrityskehittäjä Heini Kettunen.


Mikäli yrityksesi haluaa kuulla Yritysavusta lisää, voitte soittaa tai lähettää sähköpostia yrityskehittäjillemme: 


Sari Virta                                                                        Heini Kettunen                                                        

p. 050 379 0449                                                             p. 050 549 5654

sari.virta(at)keuke.fi                                                     heini.kettunen(at)keuke.fi    


 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

10.04.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken talousilta: Miten maailmantalous vaikuttaa omaan yritykseeni?

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori