Sisältöön »
 

Uutiset

20.04.2021

Ympäristöteemat herättivät Keski-Uudenmaan Kasvupolun tuomariston kiinnostuksen — sparraukseen valittiin 15 kasvuyritystä

Ympäristöteemat herättivät Keski-Uudenmaan Kasvupolun tuomariston kiinnostuksen

Keski-Uudenmaan Kasvupolun yritysvalinnat on tehty. Kasvupolun tuomaristo painotti valinnoissaan kiertotalouteen ja ympäristökysymyksiin liittyviä teemoja. Keski-Uudenmaan Kasvupolku-sparraukseen valittiin mukaan 15 yritystä. Hakijoita oli yhteensä 63. Valitut yritykset ovat: 6D Tape Oy (Sipoo), Alupro Oy (Tuusula), Clenix Oy (Tuusula), Elido Oy (Kerava), Esses Oy (Järvenpää), JK-House Oy (Vantaa), Masajo Oy (Nurmijärvi), Motiontek Oy (Pornainen), Nanten Oy (Tuusula), Ohoi Creative Oy (Järvenpää), Profox Companies Oy Ab Ltd Inc (Helsinki), Rinotop Oy (Nurmijärvi), RMR Autohuolto Pornainen Oy (Pornainen), Sideflow Oy (Inkoo), JM Autolasi (Karkkila)

– Keski-Uudenmaan Kasvupolun hakemuksissa näkyi korkea taso ja monipuolisuus. On ilo nähdä sekä vakiintuneita että alkuvaiheen yrityksiä mukana Kasvupolun sparrauksissa. Ajankohtaiset teemat kuten kiertotalous ja ympäristökysymykset tulevat esille tuomariston valinnoissa, Kasvupolun tuomaristo tiivisti.

Kasvupolun tuomaristo arvioi sparraukseen hakeneita yrityksiä kriteereillä: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla. Kasvupolun tuomaristoon kuuluvat Elina Pekkarinen Keukesta, Juha Ryhänen Integround Oy:sta, Johanna Niemistö Helsingin seudun kauppakamari & Enterprise Europe Networkista ja Petra Lehto TE-toimistosta.


KASVUPOLUN SISÄLTÖ JA ETENEMINEN

Sparraukseen valitut yritykset saavat maksutonta sparrausta kahdessa tapahtumapäivässä. Ensimmäinen tapahtumapäivä on 6.5.2021, ja se järjestetään digitaalisesti etäyhteyksien avulla. Toinen tapahtumapäivä on 12.8.2021. 

Kaikille tapahtumapäiviin osallistuville yrityksille lähetetään henkilökohtaiset osallistumisohjeet.


Lisätietoja: Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213. www.keuke.fi. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä.


Uutinen luettavissa myös täältä

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

10.04.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken talousilta: Miten maailmantalous vaikuttaa omaan yritykseeni?

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori