Sisältöön »
 

Uutiset

25.08.2021

Keski-Uudenmaan Kasvupolku johtaa vahvasti kansainvälisille markkinoille: ARKKITEHTONISET JULKISIVUT JA INNOVATIIVINEN KAHVATEIPPI NOUSUKIIDOSSA

Keski-Uudenmaan Kasvupolku johtaa vahvasti kansainvälisille markkinoille

ARKKITEHTONISET JULKISIVUT JA INNOVATIIVINEN KAHVATEIPPI NOUSUKIIDOSSA

Keskiuusimaalaisista yrityksistä löytyy paljon kasvupotentiaalia. Nyt jo seitsemännen kerran järjestetyllä Kasvu Openin Keski-Uudenmaan omalla alueellisella Kasvupolulla lupaavimpina kasvuyrityksinä palkittiin tuusulalainen Alupro ja sipoolainen 6D Tape. 

Alupro suunnittelee, valmistaa ja toteuttaa arkkitehtonisia pintoja useita materiaaleja yhdistellen. Tuotteita käytetään esimerkiksi asuinrakennuksissa, julkisissa rakennuksissa ja kauppakeskuksissa. Alupron hyvin tunnettuja julkisivuhankkeita ovat kauppakeskus Redin julkisivupinnat ja Helsingin keskustakirjasto Oodin sisätilojen säleikköpinnat. 

– Aluprolla on vakuuttavia näyttöjä jo pidemmältä ajalta. Tuomaristomme näkee, että yrityksellä on vahvaa kansainvälistä kasvupotentiaalia ja selkeä näkemys kansainvälisille markkinoille siirtymisessä. Aluprolla resurssit ovat hallinnassa ja talossa on monipuolista osaamista, kuvailee Kasvupolun tuomariston puheenjohtajana toiminut Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

6D Tape on kotimainen innovaatio, ihoystävällinen kahvateippi fysio- ja lymfaterapiaan, jonka avulla vammoista paraneminen nopeutuu, nivel- ja lihaskivut lievenevät ja erilaiset turvotukset ja kiristykset helpottavat. Juuri kahvat erottavat 6D Tapen kinesiologisista teipeistä – ne mahdollistavat aktiivisen työskentelytavan, jolla kudosta voidaan liikuttaa eri tavoin.

– Näin innovatiivisella tuotteella on globaali markkinapotentiaali. Kokeneet ja kasvunnälkäiset omistajat ovat luoneet selkeän kasvusuunnitelman yritykselle. Tuomaristo arvosti yrityksen näyttöjä, kotimaan kärkitoimijat ovat jo 6D Tapen asiakkaita ja heiltä löytyy tuotekehityskumppaneita, Pekkarinen toteaa. 

KASVUUN SPARRAAMINEN JOHDONMUKAISTA JA TULOKSELLISTA 

Keski-Uudenmaan Kasvupolulla sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun sai tänä vuonna yhteensä 15 yritystä. Hakijoita kasvuohjelmaa oli kaikkiaan 63. 

– Kasvu Openin Kasvupolku on jo hyvin tunnettu ja arvostettu kasvuohjelma. Keuke on ollut alusta asti mukana alueellisena pääyhteistyökumppanina, sillä ohjelma tukee Keuken omia palveluja ja tavoitteita saada alueen yritykset innostumaan kasvusta ja kehittämisestä, kertoo Elina Pekkarinen. 

Kasvupolulle osallistuneet yritykset saivat kahden päivän ajan eri alan asiantuntijoiden maksutonta sparrausta kasvusuunnitelmaansa. 

Tuomariston arviointi- ja valintakriteerit lupaavimpien yritysten valintaan olivat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Kriteerit ovat samat kaikilla Kasvu Openin Kasvupoluilla. 

Kasvupolun lupaavimmat yritykset etenevät automaattisesti Kasvu Open 2021 TOP 60 -finalistijoukkoon. Finalistit saavat kolmannen sparrauspäivän syksyllä 2021 ja valtakunnalliset voittajat valitaan lokakuussa.

Lisätietoja: Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213. www.keuke.fi. Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja LinkedInistä.

Lisää Kasvu Open ohjelmasta ja Keski-Uudenmaan Kasvupolusta: https://kasvuopen.fi/kasvupolut/keski-uudenmaan-kasvupolku/

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

10.04.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken talousilta: Miten maailmantalous vaikuttaa omaan yritykseeni?

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori