Sisältöön »
 

Uutiset

05.12.2014

Laskutusosoitteemme on muuttunut

Laskutusosoitteemme on muuttunut

Olemme siirtyneet osto- ja kululaskujemme sähköiseen käsittelyyn. Tämän seurauksena vastaanotamme laskunne mieluiten verkkolaskuna. Mikäli laskutusohjelmistossanne on valmius verkkolaskujen lähettämiseen, operaattorimme Maventa voi vastaanottaa laskunne suoraan operaattori- tai pankkiverkon kautta.

Lähettäessänne meille verkkolaskun tarvitsette verkkolaskutunnuksemme, joka on 003714528367

Verkkolaskuoperaattorimme on Maventa Oy, välittäjätunnus = 003721291126.
Mikäli lähetätte verkkolaskunne pankin palvelun kautta, välittäjätunnuksena on tällöin oltava DABAFIHH.

Koska verkkolasku säästää työtä ja vähentää laskun käsittelykustannuksia, toivomme jatkossa saavamme laskunne sähköisessä muodossa verkkolaskuina. Jos teillä ei ole mahdollisuutta lähettää meille verkkolaskuja, otamme laskunne vastaan skannauspalvelun kautta.

Pyydämme jatkossa toimittamaan paperiset ostolaskut osoitteella:
Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
PL 853
Sarjanumero 35811868
00019 SSC

Voitte lähettää myös ylläolevalla osoitteella kirjoitetut laskut pdf-liitetiedostoina sähköpostitse suoraan skannauspalveluun, yksi lasku per liitetiedosto. Skannauspalvelun sähköpostiosoite on scans(at)maventa.com

HUOM! Koko osoite sarjanumeroineen pitää olla LASKULLA, pelkästään kirjekuoreen tai sähköpostin otsikkokenttään kirjoitettuna se ei riitä. Jos osoitekentässä LASKULLA ei ole yllämainittua sarjanumeroa, niin laskua ei käsitellä, vaan se palautetaan postitse lähettäjälle.

Huomaathan, että laskutusosoitteeseen voi lähettää pelkästään laskuja, ei muita asiakirjoja. Muut asiakirjat toimitetaan jatkossakin postiosoitteeseemme Puuvalonaukio 2, 04200 Kerava tai sähköpostitse keuke(at)keuke.fi

Yhteyshenkilömme sähköisen laskutuksen osalta on Elina Pekkarinen, puh. 050 549 2213, sähköposti elina.pekkarinen(at)keuke.fi.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

14.05.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken tekoälyilta: Järkipuhetta ja keinoja hyötyä tekoälystä

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori