Sisältöön »
 

Uutiset

12.08.2015

Tiedote 12.8.2015 Keuken yritysneuvojat jalkautuvat yrityksiin

Tiedote 12.8.2015

Keuken yritysneuvojat jalkautuvat yrityksiin
YRITYSPALVELUT KIERTUEELLA 17.–26.8.2015

”Älä odota, että asiakas tulee sinun luoksesi vaan mene itse asiakkaan luokse.” Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n yritysneuvojat näyttävät esimerkillään mallia, miten tehdään asiakashankintaa ja miten palveluja tehdään tutuksi. Yrityspalvelujen Road Show alkaa maanantaina 17.8. Keravalta ja päättyy 26.8. Sipooseen. Kiertue tekee iskuja myös Pornaisissa, Nurmijärvellä, Tuusulassa, Karkkilassa ja Järvenpäässä.

Road Shown aikana yritysneuvojat jalkautuvat yrityksiin, jakavat postia Keukesta ja saattavat poiketa jopa peremmälle. Kiertueeseen on yhdistetty myös muutamia muita tapahtumia, kuten rahoitustuki- ja neuvonta-aamukahvitilaisuudet Pornaisissa 18.8. ja Sipoossa 26.8.
Road Show on osa seudullisten yrityspalvelujen kehittämishanketta, jossa tiivistetään eri organisaatioiden yhteistyö ja tehdään yrityspalveluja entistä näkyvimmiksi.

KASVUN ILOSANOMA

Keuken kuluvan vuoden teemana on kasvu. Keski-Uudellamaalla käytiin kevään aikana oma Kasvu Open -kasvuyrittäjyyskilpailu, jonka voittajat ovat syksyllä kilpailemassa valtakunnallisessa Kasvu Open -kilpailussa. Keuke järjestää vuoden aikana myös kasvuun tähtäävää koulutusta ja valmennusta.
– Kasvu on jokaisen yrityksen mahdollisuus ja velvollisuus. Ilman kasvua ei ole tulevaisuutta. Mutta täytyy ymmärtää, että kasvua on kaikki kehittäminen yrityksessä, sanoo Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.
– Yksi kasvun tavoitteista on ehdottomasti uudet työpaikat. Keuken tehtävänä on ohjata, tukea ja sparrata yrityksiä niin, että he pystyisivät luomaan uusia työpaikkoja terveelle pohjalle.
Kasvuun liittyy olennaisesti myös investoinnit, rahoitus ja yritystuet.
– Erityisesti yritystuet ovat nyt ajankohtaisia, sillä uusi EU-ohjelmakausi on juuri alkanut ja tukia on tullut haettavaksi. Tähän asiaan liittyen mahdollisimman paljon infotilaisuuksia ja neuvomme asiakkaitamme niiden hakemisessa, kertoo Pekkarinen.

YRITYSPALVELUJEN ROAD SHOW AIKATAULU

17.8. Kerava
18.8. Pornainen
19.8. Nurmijärvi
20.8. Tuusula
21.8. Karkkila
25.8. Järvenpää
26.8. Sipoo

Lisätietoja: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213. www.keuke.fi.

Kiertuetta voi seurata Keuken somekanavilla ja osallistua samalla kilpailuun: www.facebook.com/kehittamiskeskus, twitter.com/yritysneuvonta, instagram.com/keukesihteeri

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori