Sisältöön »
 

Uutiset

09.09.2014

VEROSUUNNITTELU ON OSA ONNISTUNUTTA YRITYSKAUPPAA

Keuken verovinkit omistajanvaihdoksiin infotilaisuus 10.9. Tuusulassa

VEROSUUNNITTELU ON OSA ONNISTUNUTTA YRITYSKAUPPAA

Verosuunnittelu on yksi olennaisimpia asioita yrityskaupoissa. Suunnittelun kannalta olennaisia asioita ovat esimerkiksi yritysmuodon vaikutus yrityskauppaan, mahdolliset varojen siirrot, sukupolvenvaihdosten huojennussäännöt ja luovutusvoiton verotus.

Omistajanvaihdokset ovat nyt ajankohtaisia, kun muutamien vuosien sisällä Suomessa on jäämässä eläkkeelle 50 000 yrittäjää. Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy järjestää infotilaisuuden verosuunnittelusta keskiviikkona 10.9. klo 8.15 - 11.30 Tuusulassa, Hotelli Krapissa. Tilaisuuteen on ilmoittautunut jo 70 henkilöä.

Omistajanvaihdos on prosessi, joka kannattaa aloittaa hyvissä ajoin – monta vuotta ennen toivottua myyntihetkeä tai eläkkeelle siirtymisen ajankohtaa. Yritys on ehkä valmisteltava myyntikuntoiseksi, eikä sitä voi tehdä aivan hetkessä. Sopivan ostajan löytyminenkään ei ole itsestäänselvyys, vaikka usein yrityksen ostaja ja jatkaja löytyy myyjän lähipiiristä.

PALVELULLA KYSYNTÄÄ

Omistajanvaihdospalvelu nostettiin Keuken tämän vuoden kärkiteemaksi. Keuke tarjoaa maksutonta ja puolueetonta neuvontaa sekä ostajille että myyjille. Palvelussa edetään askel askeleelta ja tarjotaan asiantuntijan apu suunnittelusta aina uuden yrittäjän tukemiseen ja yrityksen kehittämiseen uuden yrittäjän johdossa.

Omistajanvaihdoksessa korostuu yrityspalvelujen koko verkoston rooli. Esimerkiksi Keuken lähimmät, saman katon alla toimivat Uusyrityskeskus ja TE-palvelut tekevät töitä uusien yrittäjien neuvonnassa ja yrityksen perustamisneuvonnassa sekä yritysten jatkajien rekrytoinnissa.

Verovinkit omistajanvaihdokseen -infotilaisuus keskiviikkona 10.9.2014 kello 8.15 - 11.30 Hotelli Krapissa, os. Rantatie 2, Tuusula. Tilaisuudessa luennoi veroasiantuntija Juha-Pekka Huovinen Veronmaksajain keskusliitosta.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori