Sisältöön »
 

Uutiset

02.09.2014

YRITTÄJÄ TARVITSEE ONNEN LISÄKSI HYVIÄ NEUVOJA

Yrittäjän päivä 5. syyskuuta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) onnittelee lämpimästi kaikkia yrittäjiä heidän merkkipäivänään 5. syyskuuta. Menestys ja onni yhdistetään usein toisiinsa, mutta tosiasiassa onni yksinään eri riitä menestyvän yrityksen pyörittämiseen. Onnen lisäksi tarvitaan ymmärrystä ja taitoa, osaamista, omistautumista, henkistä kanttia ja paikka, josta pyytää tarpeen tullen neuvoa. On siis onni, että yrittäjille on tarjolla asiantuntevia ja maksuttomia neuvontapalveluja.

Keuke auttaa ja neuvoo vuosittain noin 1300 yritystä ja yrittäjää. Eniten yrittäjät tarvitsevat apua liiketoiminnan arviointiin ja strategioiden tekemiseen. Hyvänä kakkosena tulevat talous- ja rahoitusneuvonta ja kolmantena haasteet markkinoinnissa.

– Kun yrittäjä on yrittämisessään hereillä, hän tulee hakemaan vahvistusta omille ajatuksilleen hyvissä ajoin. Ei kannata odottaa, että olisi jotain ongelmia, toteaa Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen.

– Yritystä pitää koko ajan kehittää ja pitää tehdä tasaisin välein tarkasteluja siitä, mihin suuntaan yritys on menossa. Näissä pohdinnoissa on hyvä käyttää hyväksi asiantuntijan tai ylipäätänsä toisen näkökulmaa ja mielipidettä.

Sukupolvenvaihdokset nyt tapetilla

Uudenmaan Yrittäjien jäsenistä kolmannes on jo täyttänyt 54 vuotta – kolmasosalla yrityksistä on siis kymmenen vuoden sisällä tiedossa omistajanvaihdos tai lopettaminen. Tähän ajankohtaiseen murrosvaiheeseen Keuke on tuotteistanut oman omistajanvaihdospalvelun. Maksuttomia ja puolueettomia palveluja tarjotaan sekä ostajille että myyjille.

– Omistajanvaihdos on pitkä prosessi, jonka suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Yritys on ehkä valmisteltava myyntikuntoiseksi, eikä sitä voi tehdä aivan hetkessä. Sopivan ostajan löytyminenkään ei ole itsestäänselvyys, vaikka usein yrityksen ostaja ja jatkaja löytyy myyjän lähipiiristä, Elina Pekkarinen kuvailee.

Keuke tuottaa maksuttomia yritysneuvontapalveluja Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Tuusulan ja Sipoon alueilla toimiville yrityksille. Asiakkailtaan Keuke saa palvelustaan erinomaiset arvosanat. Asiakkaista 93 prosenttia olisi valmis suosittelemaan palveluja toisille yrittäjille.

Keuke tuo palvelunsa näkyville Yrittäjän päivänä 5. syyskuuta Keravan Puuvaloaukiolla klo 11–13. Yrittäjän päivän temppiauksessa on mukana myös Uusyrityskeskus, asiantuntijoilta voi siis kysyä yrityksen perustamiseen liittyvistä asioista ja yrityksen kehittämisestä. Lisäksi Keuke vie onnittelunsa Keski-Uudenmaan Yrittäjien aamukahvitilaisuuteen, jossa on paikalla Järvenpään, Kellokosken, Keravan, Klaukkalan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon ja Tuusulan yrittäjiä.

Lisätietoa: Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori