Sisältöön »
 

Uutiset

26.08.2014

Juhani Tamminen Keuken iltakoulussa: Yrittäminen vaatii asennetta

TIEDOTE 26.08.2014

Juhani ”Tami” Tamminen tulee sparraamaan keskiuusmaalaiset yrittäjät uuteen draiviin. Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n (Keuke) järjestämään luentotilaisuuteen on ilmoittautunut jo 130 henkilöä.

Tamminen ei esittelyjä kaipaa. Pelaajana, valmentajana, kirjailijana ja yrittäjänä tunnettu Tami on myös sanavalmis jääkiekkokommentaattori ja karismaattinen luennoitsija. Keuken iltakoulussa Tamminen puhuu yrittäjyydestä, tuloksen tekemisestä ja siitä, miten yrittäjänä menestytään.

Juhani Tamminen luennoi 4000 tilaisuuden kokemuksella. Hänen ammattitaitoonsa luottavat niin globaalien suuryritysten johtoryhmät kuin pienemmät yritykset.

Koulutuksista paljon kiitosta

Keuke järjestää vuoden aikana useita kymmeniä koulutus- ja infotilaisuuksia yrittäjille ajankohtaisista aiheista. Tämän vuoden tammi-toukokuun aikana tilaisuuksiin osallistui 729 henkilöä. Tilaisuudet ovat käsitelleet muun muassa verosuunnittelua, tuotteistamista, omistajanvaihdoksia, myymistä, lainsäädäntöä ja laatumerkintöjä. Tilaisuuksiin osallistuneilta saatu palaute on ollut hyvää: 78 prosentin mielestä tilaisuuden sisältö on ollut hyvää tai kiitettävää.

Alkavan syksyn muita Keuken koulutus- ja infotapahtumia ovat Verovinkit yrityksen ostajalle ja myyjälle (10.9.), Kasvua kansainvälistymällä (2.10.), Bisnesenkelit, pichaukset ja joukkorahoitus (14.10.) ja Tekijänoikeudet liiketoiminnassa (5.11.). Lisäksi syksyn aikana järjestetään valmennusohjelma jatkajayrittäjille, mikä on osa Keuken omistajanvaihdospalvelua.

Juhani Tammisen luento Kymmenen askelta voittajaksi keskiviikkona 27.8.2014klo 17.30–20 Järvenpää-talon Juhani Aho -salissa, Hallintokatu 4, Järvenpää.

Lisätietoja: Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213.

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori