Sisältöön »
 

Uutiset

08.04.2014

TIEDOTE: Uusmaalaisista yrityksistä kolmannes eläköitymässä - omistajanvaihdoksiin tarvitaan potkua

TIEDOTE 8.4.2014

Uusmaalaisista yrityksistä kolmannes eläköitymässä

OMISTAJANVAIHDOKSIIN TARVITAAN POTKUA

Muutamien vuosien sisällä Suomessa on jäämässä eläkkeelle 50 000 yrittäjää. Se tarkoittaa myös, että 50 000 yrityksen ovet suljetaan, jos niille ei löydy jatkajia. Uudenmaan Yrittäjien jäsenistäkin kolmannes on jo täyttänyt 54 vuotta – kolmasosalla yrityksistä on siis kymmenen vuoden sisällä tiedossa omistajanvaihdos tai lopettaminen.

Omistajanvaihdos on prosessi, joka kannattaa aloittaa hyvissä ajoin – monta vuotta ennen toivottua myyntihetkeä tai eläkkeelle siirtymisen ajankohtaa. Yritys on ehkä valmisteltava myyntikuntoiseksi, eikä sitä voi tehdä aivan hetkessä. Sopivan ostajan löytyminenkään ei ole itsestäänselvyys, vaikka usein yrityksen ostaja ja jatkaja löytyy myyjän lähipiiristä.

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy (Keuke) on panostanut omistajanvaihdospalveluihin ja tarjoaa maksutonta ja puolueetonta neuvontaa sekä ostajille että myyjille. Palvelussa edetään askel askeleelta ja tarjotaan asiantuntijan apu suunnittelusta aina uuden yrittäjän tukemiseen ja yrityksen kehittämiseen uuden yrittäjän johdossa.

PALVELULLA KYSYNTÄÄ

Omistajanvaihdospalvelu nostettiin Keuken tämän vuoden kärkiteemaksi. Palvelu on herättänyt heti paljon kiinnostusta: huhtikuun 10. päivä järjestettävään omistajanvaihdos-aamupäivään on ilmoittautunut jo 50 henkilöä.

Omistajanvaihdoksessa korostuu yrityspalvelujen koko verkoston rooli. Esimerkiksi Keuken lähimmät, saman katon alla toimivat Uusyrityskeskus ja TE-palvelut tekevät töitä uusien yrittäjien neuvonnassa ja yrityksen perustamisneuvonnassa sekä yritysten jatkajien rekrytoinnissa.

Keuken järjestämä ONNISTUNUT OMISTAJANVAIHDOS -AAMUPÄIVÄ torstaina 10.4.2014 klo 8.30–11 Keuken ammattiopiston auditoriossa Keravalla, osoitteessa Sarviniitynkatu 9.

Lisätietoja: Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213. www.keuke.fi

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

14.05.2024
klo 17:00

KUTSU: Keuken tekoälyilta: Järkipuhetta ja keinoja hyötyä tekoälystä

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori