Sisältöön »
 

Uutiset

04.03.2014

Yritysneuvontapalvelut tuttuja yhä useammalle yrittäjälle: KEUKE KEHITTÄMÄSSÄ 1300 KESKIUUSMAALAISTA YRITYSTÄ

Tiedote 4.3.2014

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n (Keuke) palvelut ovat tuttuja yhä useammalle keskiuusmaalaiselle yritykselle ja yrittäjälle. Keuken maksuttomia yritysneuvontapalveluja osasi hyödyntää viime vuonna lähes 1300 yritystä. Kasvua vuoteen 2012 on yli kolmen sadan yrityksen verran. Kaiken kaikkiaan erillisiä neuvontapahtumia kirjattiin Keukessa 4500 kappaletta vuonna 2013.

Keuken toimitusjohtaja Elina Pekkarisen mukaan neuvonnan parissa olevien yritysten kasvu on selitettävissä onnistuneella viestinnällä ja asiakkaiden onnistuneilla palvelukokemuksilla.

– Palveluja uskalletaan kysyä, kun toinen yrittäjä on suositellut. Palvelujen käyttämisen kasvu on pelkästään positiivinen asia. Se tarkoittaa, että yritykset haluavat kehittyä ja kasvaa.

– Tämän vuoden yhdeksi kärkiteemaksi palveluissamme olemme nostaneet yritysten omistajanvaihdokset. Olisi tärkeää, että hyvät toimintakykyiset yritykset eivät lopettaisi omistajan siirtyessä eläkkeelle, vaan että niille löytyisi innostuneita jatkajia ja kehittäjiä.

Investointeja, hakemuksia ja kasvun suunnitelmia

Neuvontatoimenpiteiden tuotoksena syntyi viime vuonna 742 erilaista selvitystä ja raporttia, 364 liiketoiminnan arviointia, 62 markkinointisuunnitelmaa ja 36 liiketoimintasuunnitelmaa. Tuotekehityssuunnitelmia tehtiin yhteensä 19 kappaletta ja kansainvälistymissuunnitelmia 13 kappaletta.

Keuken neuvontatoimenpiteet tuottivat myös runsaasti investointisuunnitelmia ja rahoitushakemuksia. Rahoitusta haettiin Keuken avustuksella viime vuonna yhteensä 8,8 miljoonan euron edestä. Summa muodostuu 119 yksittäisestä rahoitushakemuksesta.

Keuken järjestämät info- ja verkostoitumistilaisuudet keräsivät jälleen ennätysmäärän osallistujia. Kaikkiaan suosittuihin tapahtumiin osallistui 780 henkilöä.

Keuke tuottaa maksuttomia yritysneuvontapalveluja Järvenpään, Karkkilan, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon, Tuusulan ja Vihdin alueilla toimiville yrityksille. Perusneuvonnan lisäksi Keuken tehtäviin kuuluu luoda edellytyksiä uudelle elinkeinotoiminnalle. Asiakasyrityksilleen Keuke tarjoaa laajan asiantuntijaverkoston mahdollisuudet ja palvelut sekä oikeat kontaktit yrittämiseen.

Keuke muutti Keravalla uusiin tiloihin tämän vuoden alusta. Samoissa tiloissa toimivat nyt myös Uusyrityskeskus ja TE-toimiston yrityspalveluksikkö, mikä mahdollistaa entistä joustavamman yhteistyön eri yrittäjäpalvelujen välillä.

Lisätietoja:

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy:n toimitusjohtaja Elina Pekkarinen, puhelin 050 549 2213

 
 

Muista seuraava tapahtumamme!

24.04.2024
klo 17:00

Kutsu: Keuken myynti- ja markkinointi-ilta: Myyntiä digitaalisessa maailmassa analogisille ihmisille

 

 
 

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä ja varaa aika maksuttomaan tapaamiseen tai lähetä meille viesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella.

 

Sijaintikartta

Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy
Puuvalonaukio 2D, 2. krs, 04200 Kerava

Näytä kartalla »

 

icon-phone.png

050 341 3210

icon-email.png

keuke@keuke.fi

 

Online-ajanvaraus

 
 
© Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy 2017 | login Synergia Foxy
 
Tuotteita korissa: 0  / Varaa aika »  / Tyhjennä kori